Thursday, July 31, 2014

SELAMAT HARI RAYA 2014

































tak de gambar baru.. gambar raya tahun lepas..guna jer lah dulu..

nanti ada gambar baru raya pertama aku update..ngehngehngeh...

gambar tak penting.. yang penting ni apa aku nak cakap ngan ko semua ni..

untuk semua pembaca dan kawan2 blog ABB...
aku nak ucapakan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2014

walaupon aku dah buat ayat sendu mintak maaf kat entry sebelum ni..

ni khusus untuk entry ni..
sekali aku berjuta million aku mohon maaf pada semua pembaca..
atas semua salah silap aku andai ada entry atau ayat2 aku.. atau penulisan aku
yang menyinggung hati korang secara peribadi..
walaupon mungkin apa yang aku kate kan adalah secare terbuka dan bukan ditujukan secara khusus..
tapi aku nak korang tau... aku tak berniat nak menyinggung hati korang semua pembaca...secare peribadi..
apa sahaja yang aku tulis.. adalah secare umum..
tapi aku tak nafikan.. mungkin ada sesetengah perkara aku menulis secare 'terus' yang secare tak langsung melukan hati sesetengah orang..
jika ada.. seikhlas hati dan sedalam2 nya.. aku memohon maaf pada semua...
dan harap korang sudi memafkan aku...
aku manusia biasa yang punya banyak sangat kelemahan dan kekurangan...

semoga tiada amalan kite yang tergantung hanya kerana nya.. [insyaa Allah]


dan paling penting..terutama nya untuk orang yang pernah beurus niaga dengan aku...

mintak halal dunia akhirat...
kalau ada hutang korang terlebih terkurang yang aku [sesungguh nya] mungkin aku terlupa nak pulangkan [kalau ada]
tuntut lah sendiri pada walaupon seposen..[wassap/sms 019-2085089]
kalau tak..aku mohon seikhlas hati korang halalkan..


untuk korang yang nak balik kampung tu..

perjalanan jauh..
berhati2 di jalan raya keh...
supaya selamat pergi dan kembali..
lepas beraya ngan keluarga..boleh beraya ngan kawan2 pulak kan...
nanti raya..jemputlah datang ke rumah aku yer... 



notatanganAty :: kalau sesiapa ada terguris hati secare peribadi [tanpa aku sedar dan tau].. jangan teragak2 untuk contact aku yer.. kite boleh bincang dari hati ke hati..insyaa Allah 






IKLAN [CLEARANCE STOCK]






CHIFFON PLAIN PALAZO 

HARGA RUNTUH :: RM 39 SAHAJA !!

MATERIAL CHIFFON [ KUALITI ]
FULL LINING BAHAGIAN DALAM
TIDAK JARANG LANGSUNG

SAIZ S FIT TO XL [FREE SIZE]
PINGGANG GETAH
*ada kaler putih jugak [takde gambar]


WASSAP / SMS :: 019-2085089
nurha_abdul82@yahoo.com



23 comments:

Azziah Nawawi said...

selamat hari raya utk aty sekeluarga jugak...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari raya Aidilfitri buat Aty sekeluarga..
Berhati-hati dijalanraya ye ^__^

mama amir said...

Selamat hari raya...
Maaf zahir & batin juga...

eima said...

SELAMAT HARI RAYA ATY ... maaf zahir batin jugak ...

ade jugak mengguris hati tp tu yg buat aku baca dengan teliti setiap ayat ko .... wlupun panjang berjela ... hahahaha
wlupun terguris tak de buat aku rasa marah atau dendam pun ... so no hurt feeling my dear .... 0-0

Masya said...

selamat hari raya .. maaf zahir dan batin ... moga syawal kali ini memberi kegembiraan buat semua.. walaupun sejak akhir² ni bnyk sgt cerita sedih terpapar kat akhbar ..

e k i n ♥ y u s r i said...

Selamat hari raya kak

Rahayu Abdul Rashid said...

Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin juga dari kak ayu untuk Aty.

Doakan perjalanan kak ayu sekeluarga balik dan ke sini semula selamat dan dipermudahkan.

Nad MamaZN said...

selamat hari raya aty..
maaf zahir batin :l

BLuRpL3 said...

selamat hari raya utk aty sekeluarga. btw, enjoy baca your blog, dpt byk info..maklum la blog saya masih picisan lagi :) hati-hati balik kampung ya :)

http://blurplediary.blogspot.dk/2014/07/in-out-salam-perantauan-2014-drp-kami.html

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin buat akak sekeluarga..=D

Nadt said...

Selamat hari raya aty. 0-0.

khairiah Mohd said...

SELAMAT HARI RAYA BUAT ATY SEKELUARGA :)

ain.ya.nun. said...

Selamat Hari Raya juga Aty.
=)

CikNaa said...

selamat hari raya aty, suami & qaleef..

S.n.Fariza said...

Salam Aidilfitri aty & family.
maaf zahir & batin.

MizzTina said...

selamat hari raya akak..


psst, apsal muka husband akak n qaleef tu siyes je??

Nadhirah said...

Selamat Hari Raya kak Aty Sekeluarga.. tak sabar nak tunggu post terbaru Aku Bukan Bidadari ..hihi

ameris said...

maaf zahir batin yer aty..

MumMe said...

selamat hari raya aidilfitri...

nayfatimah rasyid said...

salam Aidilfitri untuk aty sekeluarga '-'

Iryns Ahmad said...

salam aidilfitri utk aty sekeluarga.

a_maya said...

selamat ari raya awak..

Mama Aida said...

selamat hari raya aty n family