Tuesday, August 26, 2014

cepat...!! LAGI 5 HARI....!!!








tinggal berapa hari je lagi promo Ephyra ni nak habes
korang better amik kesempatan ni cepat..
lepas ni dah kembali ke harga asal Rm 197 tau..
haaa..memang beza banyak tuuuu... rugi kalau ko lepas kan peluang..
lagi2 yang baru nak try... ni lah masa nya...
yang dah serasi jenis suka repeat order tu.. boleh lah amik lebih sikit simpan stock..
berbaloi2 tau... setahun sekali jer ada harga promo macam ni..

yang lagi besh nak bagitau ko.. 
aku bagi korang dengan harga kasih sayang sedare mara...
lebih rendah dari harga promosi ni..
sapa yang biasa beli tu..tau lah...



ni untuk penghantaran hari ni..[payment dari petang semalam]
ramai yang amik 2 dan 3 box sekali gus..sebab biler beli banyak harga lebih murah..
share2 lah ngan kawan atau simpan stock sendiri..


5 hari jer lagi...
esok lusa gaji.. boleh book sekarang dah ni..
jangan risau.. ready stock..
macam minggu ni banyak order..
penghantaran di buat hari-hari tau..!!





ramai yang tanya..masa pantang...nyusukan anak boleh minum ker..??
boleh sangat2.. dan di galakkan..
time2 pantang tu lah ko rehat2 nak pulihkan sel2 yang berubah masa pregnant tu kan..
dan masa ni lah ko nak tambah susu badan tuk anak..
buat stock bagai bila masuk kerje nanti..
jadi..memang sesuai sangat2..jangan risau..
bahan2 ephyra berasaskan dari laut dalam dan buah2an..
yang halal serta mendapat kelulusan kementerian kesihatan..




dan semesti nya produk aku jual adalah ORIGINAL


jadi tunggu apa lagi

dapat harga promosi dengan harga kasih sayang di sini !!

wassup /sms :: 019-2085089
email :: nurha_abdul82@yahoo.com




2 comments:

Fiza Rahman said...

Pernah try sekali jer. Memang sedap ephyra nih.

Nurzakiah Hanum said...

grab2