Friday, August 22, 2014

PROMOSI sehingga 31hb Ogos ni jer..!!







iyeeerr..PROMOSI EPHYRA sampai akhir bulan ni jer tau..
lagi berapa hari jer ni...
korang kalau memang berminat nak try Ephyra tapi masih bertangguh-tangguh..
better lah beli sekrang..
sebelum tawaran tamat..
sebab nya..lepas ni.. Ephyra akan kembali ke harga asal iaitu Rm 197..
banyak beza nya tu instead of sekarang harga promosi hanya Rm 180 !!
kalau beli ngan aku lagi besh..
sebab dapat harga lagi muraaaaahhhhh...........!!!
harga kasih sayang adik beradik aku kasi kat ko hokeh...
jadi... sebelum korang nyesal.. mey cepat contact aku...



 WASSAP/SMS :: 019-2085089
atau EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com




nih.. aku nak bagi testimoni2 besh tuk korang..
kalau korang tak percaya..
ramai yang dah dapat rasa keberkesanan nya tau...[alhamdulillah]










mey ni aku nak share pulak salah satu bahan TERBAIK yang terkandung dalam EPhyra nih...
korang mesti baca tau..
untuk tambah pengetahuan...


TAHUKAH ANDA GAM AKASIA DI DALAM EPHYRA JUGA DIKENALI SEBAGAI AL MANNA @ GAM ARAB, IAITU MAKANAN SUNNAH YANG SANGAT BERKHASIAT DARI POKOK AKASIA @ GAM ARAB 
YANG TUMBUH DI BUMI SUDAN

Manna dikenali dan diakui oleh 3 kitab iaitu Al-Quran, Injil dan Taurat adalah anugerah Allah SWT kepada Nabi Musa A.S. Para ulama telah mengakui air zam-zam adalah “air minuman dari Syurga”, Saffron adalah “bau wangian di Syurga” dan Manna @ Gam Akasia adalah “makanan dari Syurga”.

"Dan Kami naungi kamu dengan awan, dan Kami turunkan kepadamu "Manna" dan "salwa". Makanlah dari makanan yang baik-baik yang telah Kami berikan kepadamu. Dan tidaklah mereka menganiayai Kami, akan tetapi merekalah yang telah menganiayai diri mereka sendiri" - Surah Al-Baqarah ayat 57

Manna @ Gam Akasia merupakan hanya satu bentuk Fibre 100% serat yang terlarut di dunia. Ia merupakan sebahagian dari tumbuhan yang tidak mengandungi kalori, vitamin atau mineral tetapi ia sangat membantu menghilangkan bahan buangan berbahaya dari badan.

Antara kajian yang dijalankan menunjukkan kebaikan Manna @ Gam Akasia :
-Kesan penurunan tekanan darah pada pesakit darah tinggi.
-Mengurangkan penghasilan radical oksigen bebas (free oxygen radical).
-Meningkatkan paras butyrate dalam serum darah.
-Memperbaiki tindakbalas sistem imun tubuh melalui rangsangan kepada sel dendritic didalam lumen usus dan penghasilan cytokine.
-Membantu serapan mineral seperti zink, sodium dan calcium.
-Menghalang pertumbuhan sel kanser usus dan keradangan (inflammation) usus melalui modifikasi angiogenetic factors .
-Mengurangkan paras urea dan menambah nitrogen dalam najis kepada pesakit rosak buah pinggang.

Allah memberi kelebihan kaum Nabi Musa dengan Manna wa Salwa.
Makanan dari syurga, iaitu manna @ gam akasia (manisan lazat dari syurga) dan salwa (daging burung kecil yang enak).

Gam Akasia, Makanan sunnah dari syurga adalah salah satu kandungan hebat di dalam Ephyra. Tentu ramai yang tak tau kan? sebab tu lah Ephyra mmg terbaik!!! 





haaa..kan..kan...aku dah cakap dah...
tu pasal Ephyra ni berkesan..[insyaa Allah]
die tak di perbuat dari bahan chemical sebarangan tau...
jadi tak perlu risau...

aku sendiri dah consume Ephyra setahun...
dan memang ar obvious kesan nya..
korang yang stahun lepas dok mengutuk aku tu..
pon boleh nampak kan kesan nya kan kan kan...
memang sangat2 ketara... 
yang dah biasa baca blog aku ni sejak 4-5 tahun lepas..
lagi lah memang perasan..
alhamdulillah.. sekrang memang betul2 lebih konpiden..
since aku ni banyak urusan yang berhadapan dengan orang..
jerawat dah tak pernah naik..
dah tak ada parut2 baru..
parut2 lama pon dah pudar sangat..
yang paling besh.. aku dapat rasa kulit aku makin fair tau...
kecoh sangat ko nak putih.... hahahaha..
mungkin sebab sel2 baru kot...alhamdulillah..

cantik ni subjektif..
bukan nak sangat cantik tuk orang lain pon..
tapi tuk diri sendiri.. lagi2 biler makin berumur ni..
lagi kene extra care yang dalam2 tu...

ni baca lagi testimoni orang lain...





aku percaya..
sebab aku dah alamai sendiri..
korang kalau nak rasa jugak...kene try dulu..
nih lagi satu..yang dah beli start minum ephyra tu..
KOSISTEN tau.. jangan skip2..
ko skip2...pastu kate tak berkesan...haaa..salah tu kekdah nya...
minum ephyra ni sebelum sarapan pagi2 tu..
time2 pewot kosong tuk penyerapan efektif..insyaa Allah...
atau malam sebelum ko tidor...
tips paling penting..
ko minum air masak kosong banyak2 jugak..
ni sebagai booster...mempercepat kan lagi kesan nya..insyaa Allah..
cuba lah..

jangan segan2 nak wassap aku ker..sms aku ker...
tanya pasal ni..
email pon takde masalah
yang penting jangan kol hokeh...ngeeee

ni lagi sekali aku kasi..


WASSAP/SMS :: 019-2085089
atau EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com



apa tunggu lagi...
PROMOSI AKAN TAMAT ni haaaaa....
tinggal seminggu jer lebih kurang..
so boleh beli lebih..dapat harga kasih sayang lebih..
kang lama lagi ko nak dapat rega promosi ni...
bahek lah ko beli sekrang..lebih jimat....




notatanganAty :: nak tau segala nya tentang Ephyra..?? KLIK SINI 



4 comments:

eima said...

cepat2 grab sementara stok masih ada

LYAfrina said...

dh tgk ramai y minum ..mmg berkesan...

LYAfrina said...

dh tgk ramai y minum ..mmg berkesan...

Liyana said...

Ephyra ni sedap! Pnh rasa dulu hihi