Thursday, October 09, 2014

OutfitOfTheDay :: princess skirt fefeeling pwincess...










 dah lama teringin nak pakai skirt..
sebelum ni macam tak konpiden sangat..
sebab rasa 'lapang' jer kan..
tapi biler jumpa skirt yang betul2 aku pekenan...
memang aku suka sangat..
skirt flare kembang ala2 pwinces gitewww..
ada macam shea rasol tak... ?? hahahaha... tampau sikit meh...

oohh anak memang susah nak bagi kerjesama..macam biasa..
gambar sipi2 jer die kasi belanja..boleh lah.. dari takde...huuuu...

tya wideshawl byAtyFared
puffy button blouse
princess skirt dari stallshop kat TheCurve

tu aku pakai kasut tinggi..
sebab skirt labuh boleh tahan..
terpijak2 aku..hahaha...
tapi besh.. aku suka..
nnti nak carik yang printed pulak...





28 comments:

Masya said...

cantik sgt aty gayakan ... wahh.. header blog pun dah lain...

nuyui a.k.a miss YUI said...

maintain cantik akk =)

Muzai Samilan said...

nice.. tp nk pakai x confident plak stail gini

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

mama amir said...

budak2 tengah melasak...memang camtu la gayanya...hihihi

SUHAILAH RAMLI said...

cantik sangat skirt..
fesyen muslimah tapi masih bergaya..
orang kurus cantiklah pakai..
sesuai sangat..hihihi

Ana Solehah DI said...

cantil akak...cam model muslimah.. =D

Ana Solehah DI said...

cantik akak..cam model muslimah.. =D

Sweetmama said...

cantik :)

Aeen said...

cantek.....:)

Mila Hilas said...

bestnye kurus..pakai baju masuk dlm pn xnampak seksi hehe

amirah said...

cantikkk...sesuai dgn awak...kalaula saya pakai alamatnya sure nmpk mcm pelik aje..hehehe

safurara said...

hehehehe cantik.rara pon suka lak pakai skirt skrg.senang nk gerak.

lieyalatif said...

cantik gileeee aty....kalo qaleef takde dlm gambar dah mcm anak dare tauuuuu...org tak sangka ade anak sorang dah...seriussss...tak tipu punyeeeee heheeheh

Fizah said...

comey angaattttt....:))))

NM03 said...

lawa tu.... ngko kurus boleh pakai ape aje. kalu kite yang pakai... dah mcm sarung nangka masak le nampaknye

Mar Mansor said...

cantiknyer...mengerlip2 mata kita tau...

aniswany lazim said...

lama giler xjenguk sni dh makin cantik lawo cunsss gojesssss...waaaaaa serius sekewrt tu mmg lawaaaaa.stylista gitu

Fiza Rahman said...

Cantik ☺

Iz Faizah said...

Cantik...mang feeling princess kalau pakai skirt kan...tp puff kat bahu nmpk mcm sdikit sasa cik puan aty...huhuu jgn marah..ikhlas komen nih..jgn trasa aty yer...

fazianbatrisyia said...

Cantiknyaaaa...ayu sgt

nadiah hanum said...

wahhh santekkk...cute la aty, sweet sangattt...ni yang Cik Nad tension ni...huwarrgghhh nak kurusss!

safiyyah osman said...

aty..serius cantik..nnt buat skirt sdri la..cri kain y printed lawa2..ikut cutting skirt tu...cantik2...hehehe..sesuai aty pakai skirt..

amalina baharuddin said...

cantiknye hakak!!suka tgk ootd akak...cantik!pst2..heder baru sweet la

Gieyana said...

Cung beb!

antalya said...

cantik sangat.gojes

mama leen said...

cantik la aty

nini said...

cantik kak...aiseyh...macam kena ada satu ni...hihi