Wednesday, January 21, 2015

wordless wednesday :: tak senonoh nya solat pakai spender jer...

















oooiii... mana sah solat pakai spenda jer...!!!! hahahaha....












notatanganAty :: gambar lama ni... tak tau biler n sapa yang amik gambar ni.. fared atau adik2 aku... terjumpa masa susun2 folder...











IKLAN



Kalau anak suka main ketuk2.. atau nak latih kekuatan motor2 serta otot lengan dan jari..
elok bagi die mainan macam ni..
bagus nya menan ni tuk penglihatan dan skill motor kasar
di bahagian lengan-tangan
kekuatan mengenggam untuk mengetuk melalui jari2 


di galakkan dari umur setahun yang baru nak belajar memegang-mengenggam- menggerakkan tangan dengan lebih kuat







WOODEN TOYS :: KNOCK GROUND MOUSE

PRICE :: RM 49



ADA COLOR PINK JUGA










HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE



WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com





9 comments:

eima said...

wahhh qaleef peka dengan pemerhatian la ...
dia tiru ape yg ayah die buat dlm solat tu .. nk tiru mama ... kompom die pakai telekung ye dak ... hehe

siap aminkan doa... wahhh anak soleh qaleef ni ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

heheh comel je tgk..

MizzTina said...

ouchh, seksi

Nurzakiah Hanum said...

ASSALAMUALAIKUM
SINGGAH RABU
HARI INI BZ SKIT ADA SEMINAR
SINGGAH SEKEJAP JE

wani ezryl * said...

semoga qaleef jadi seorang yg beriman dan bertaqwa. insyaAllah ^^

eika_jps said...

haha...kemain solat pakai pampes vs spender....comel ja tgk ....

Fifi Nadhrah said...

hahaha.. asal boleh lah.. darurat ni..

amynur said...

haha mazhab mana ikut ni? kiut nye da pndai solat.

Ema Minami said...

pandainya qaleef...solat pakai pampers kecik2 xpa...kekeke