Tuesday, February 17, 2015

PINK GARAGE COLLECTIONS-menjual mainan berbentuk pembelajaran pada anak









credit FB header - EKIN




PINK GARAGE COLLECTIONS ni dah lama dah ada..
dari tahun 2013 lagi..alhamdulillah..
jugak dah di daftar kan perniagaan SSM pada tahun yang sama [2013]
masuk tahun ke-3 [2015] ni..
aku nak fokus kembali pada perniagaan WOODEN TOYS - EDUCATIONAL LEARNING TOYS
yang berkaitan ngan MOTOR SKILLS - EARLY EDUCATION 
sebab aku memang minat sangat ngan hal2 berkaitan ni semua..

jadi.. HARAP DAPAT SAMA2 SOKONGAN dari semua kawan2..
serta pembaca blog aku ni...
FOLLOW page PINK GARAGE COLLECTION di FB dan Instagrams




ada LEBIH DARI 100 jenis pilihan mainan berbentuk EDUCATION dan IQ DEVELOPMENT
sesuai untuk parents yang  suka beri pendedahan pendidikan awal pada anak
memandangkan mainan berbentuk macam ni [wooden toys&montessori] 
bagus tuk MOTOR SKILL-BRAIN STORM-MANIPULATIVE-
HANK N EYE COORDINATION-
pndedahan peringkat awal anak..
nak lebih lagi.. boleh terjah PAGE PINK GARAGE yer



bukan tu jer.. ada jugak pilihan mainan lain tuk baby.. dan stuff untuk mommies






















jom terjah dan jangan lupa FOLLOW yer kekawan...
nak beli lagi di alu2 kan...

boleh direct jer what's app / sms  :: 019-2085089
atau email :: nurha_abdul82@yahoo.com














4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik2

Dkna Abza said...

tengah usha2 toy untuk mikhail :)

eima said...

good luck semoga dimurahkan rezeki aty

aziz hazard said...

Salam... nak cari speaker yg unik, rare & lain drpd lain ? boleh singgah ke blog saya http://speakerlicious.blogspot.com