Friday, February 27, 2015

selepas 3 kali aku degil tak pergi....



salam jumaat..


update laju2..
pagi ni aku kene gi minum air gula kat KK..
tu pon lepas 3 kali tak datang..
3 kali ooii..!! ko mampu melawan nurse..agagaga...
sengeh2 aku menjawap depan nurse ngan dokter napa tak datang..
alaaa dokter kat KK rawang tu muda2..
tak garang mana pon..
nurse yang garang gileeerr ooii..
konon2 hantar aku masuk bilik dokter dengan harapan aku kene marah..
nan hado.. muwahahaha....
aku buat muka comel paling kesian.. 
dan buat2 tanya itu ini..nanti dokter tu tak jadi lah nak bising.. agagaga..

tapi kali ni.. aku pergi gak lah..
sepatut nya appoinment minggu depan..
tapi aku rasa macam nak pergi hari ni jer...
ikut suka2 ko jer lah ko ni aty....ngeeeee...

check-up hari isnin baru ni...
berat aku naik lagi..!!! ya hampun tak gheti aku nak diet ni oooii..
lagi die soh control makan..
makin menjadi2 selera makan aku pulak...
lapau memanjang...
ko tengok kan jer lah result minum akir gula aku rini..
harap2 tak de mende la...
malas aku nak selalu2 sangat ker KK tu cek itu ini..
kalau KK tu macam Mall.. besh lah gak..
sementara menunggu ley jalan2 window shopping kan.. hahahaha...
ni melangok ko berjam2 kat situ..mencabar..!!

tapi.. ko tau.. ritu isnin check-up..
tekad aku nak sampai sana subuh2..
gelap2 lepas solat terus keluar..sampai sana pon gelap lagi...
gigih tak....wakakaka...
siyes aku orang pertama hokeh..
nombor 1001 - sengeh2 aku macam menang hapa biler jadi orang fes di panggil..
macam besh jer.. berbaloi aku gerak pagi2.. hahaha..
tu aku rasa kalau tak kerena nurse tu banyak songeh..
pastu hantar aku ker doktor..
mau 8 setengah dah setel dah tu..
tapi nak dekat kol 9 gak aku kuar dari KK tu..
ok lah... satu pencapaian jugak lah kan..
dari sebelum2 ni separuh hari aku kat situ jer..

hari ni tak tau apa cerite...
tak ingat lah procedure minum air gula last time masa qaleef dulu..
cume harap result ok takde problem..
mengandung kali ni lain macam ni.. macam2...huhu...

ok lah ... sementara aku mengahrung hari aku di KK
saja2 nak share gambar latest qaleef eeman sebagai hiasan...






bukan snow cap tau..
ni bonnet baby..!!
tengok die siap pakai mittens sekali tu hokeh.. muat lak ko kan..
tapi memang yang ni besar betul.. qaleef nya gak dulu ni..tak pernah pakai..sebab besar sangat..
stoking nyer pon qaleef boleh sarung.. huhu...
kemahen seronok lagi die 'main' bende alah ni masa aku sibuk mengemas barang tuk baby ritu..




budak sikit jer masa lagi nak masuk 3 tahun dah...














KORANG KALAU NAK DAPATKAN PACK EPHYRA DENGAN HARGA KASIH SAYANG

dengan harga PASTI LEBIH MURAH...


boleh dapatkan DI SINI !!!










PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]

 :: FREE BOTOL SHAKER
:: FREE POSTAGE SEMENANJUNG




TRIAL PACK 10 SACHETS

FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE BOTOL SHAKER [SEMENTARA MASIH ADA STOCK]









WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com



9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

eima said...

wahhhh ...comey qaleef gitu ... aku tak penah lg berjaya dpt no.1 gitu ... hebat betui ko kan kan hahahha

Mila Hilas said...

hehehe comelnye dia pakai topi tu ekeke.

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

sampai 3 kali tak datang..
memang terer..hehe..

hopefully tak sangkut GDM ler macam kite ni...
kalo dah sangkut memang setiap 2 minggu la kene datang buat BSP..seksaaaaa...

Chekgu Azrine said...

qaleef makin handsome la..wah..dah tak lama dah nak jadi abang!!

kehidupan sihat said...

hihi..kan bangga sekejap bile nama dipanggil yang paling awal...

salam perkenalan sis & jemput ke blog nana nanti kelapangan

deq su said...

saya pun minum air gula hari nie.... terpaksa sebab umur dah nak masuk 35 tahun.. wajib kata doktor....

Hamelia Hamid said...

hope aty tak kena GDM..kite dulu kne GDM..sengsaranye la hai

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam atie,
waaaaaaaaaa
ingatkan qalif pakai serkup pala atie tadi he3