Thursday, March 19, 2015

DEKORASI :: Ruang tamu konsep minimalis kemas




lama tak borak2 pasal dekorasi kan..
ni nak share dekorasi rumah adik aku si Tina kat shah alam..
rumah teres 1 tingkat corner lot..
aku suka hiasan dekorasi umah adik aku ni..
sebab simple minimal dan nampak kemas sangat..
lagi satu bentuk dalam umah die..
ruang tamu tak nampak ruang dalam [ruang menonton] dan dapur..
walaupon ruang terhad.. tapi teror gak lah adik aku tu main ngan kaler dan dekorasi
buat nampak kemas dan tak lah penuh2 ruang..

lama dah dierang duk sini..aku ingat lagi..
orang sibuk2 pantang.. die sibuk nak pindah..
masa tu die pon ngah pantang gak... huhu..
gigih lah aku nengok nya dok buat minor renovation rumah die ni haa..
umah sendiri... tak sabar lah kan....tau dah tu.. ngeeee...

ni share dekorasi ruang tamu die dulu...
ni pon dok kebetulan aku melepak lama umah die. borak2 kat depan ni ha..
sambil belek2 kamera...
tu amik gambar jer terus..huhu











main ngan kaler2 lembut pastel kelabu dinding dan krim warna sofa..
citarasa kiteorang 2 beradik memang lebih kurang sama jer.. 
jadi tak yah lah ko heran sangat..
ni idea asal die sendiri.. aku tak de kene mengena tau.. haha..



ok..tu jer pon nak tunjuk...
bye... 











HARGA SKIN BAR :: RM 39 EXCLUDE POSTAGE
[dapatkan harga lebih murah yer..]




beli bersama EPHYRA PACK PREMIUM 30 SACHETS / TRIAL PACK
POSTAGE ADALAH PERCUMA..!!



DENGAN HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN DI SINI..!!!

LEBIH BERBALOI..!!!!







PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]

 :: FREE BOTOL SHAKER
:: FREE POSTAGE SEMENANJUNG




TRIAL PACK 10 SACHETS

FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE BOTOL SHAKER [SEMENTARA MASIH ADA STOCK]








WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com




12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya rumah sis

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, cantiknya rumah. suka sheila tengok ~~~

dokterFaryn said...

bumped into ur blog while blogwalking. sekarang officially stalking ur blog,suka tengok banyak idea untuk deko deko rumah :)

salam kenal :)

norlina jusoh said...

waw... kemas dan cantik sgt.. suka.

Mimie_Zatun said...

cantik...

Sha Nikitasakura said...

Cantik..deko simple tp nmpak eksklusif..suka idea ni..

Amy Hilmirda Daud said...

Cantik... kemas dan simple

Zura Tahir said...

Simple tp still cantik n kemas...warna pun lembut je..

Hamelia Hamid said...

Tina ni xde blog ke aty? suka tengok dia hias rumah, lebih kurang je ngan aty..cantik n sejuk mata memandang

fathiyah jamaludin said...

nice sangat color tu.
tp i slalu risau camne la kalau air milo tumpah atas sofa kaler cream tu....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam atie,
santek deco dia
sejuk ja mata