Friday, March 27, 2015

Misi 18 April :: tempah goodies label/kad jemputan/tag dari EKINJAMALSTUDIO




dulu.. masa first year dak qaleef nyer besday..
plan nya nak buat..tapi tak jadi..
tapi sebenarnya.. sebelum tu aku dah tempah goodies label dari blogger Ekin [Ekin Jamal Studio]
tak pernah aku cerita kot..
sebab tak guna pon...
tapi kalau ko nak tau..
cantik sangat2 Ekin ni buat..
aku suka sangat design2 die..
simple.. menarik dan menepati citarasa aku..
aku bagi tau jer die macamane aku nak..
kaler theme bagai..
die design kan ikut idea die..
dan aku puas hati..!!

so.. masa aku plan nak buat 3rd birthday qaleef ni pon..
bende feeeessss sekali aku buat..
adalah tempah GOODIES LABEL 
dan.. orang yang aku cari.. Ekin ni gak lah..

senang kerje ngan die.. tak banyak cakap [aku yang cakap banyak..hahaha]
aku bagi tau apa aku nak..
bagi die themed [mcQueen diesney Cars] 
terus die design.. 
dan.. memang tak pernah mengecewakan.. 
aku puas hati hasil nya.. 
senang kan.. siyes.. deal ngan ekin ni memang agak mudah tuk aku..
may be.. kenal pon yer gak kot..
dan lagi.. sebab aku memang banyak kali tempah ngan die..kufi bagai tu ngan ekin ni gak lah..
aku pon idak lah cerewet sangat..
tapi suka nya.. sebab apa yang ekin buat memang menepati citarasa aku...

so.. apa aku tempah dari Ekin ni

- Goodies sticker 
- Invitation Card
- Tag
- Welcome Signage 
- Birthday Flag
- Food label [tak exactly label tuk makanan lah.. just deko tuk meja candy nanti]






INVITATION CARD



WELCOME SIGNAGE [SAIZ A3]
-dok dalam plastik lagi ni-



STICKER - Untuk Goodies Bag


TAG



BIRTHDAY FLAG




yang lagi satu aku cakap Food label tu aku baru jer tempah..
tak sampai lagi..
tu tuk decoration atas meja candy nanti..

ko tengok tu hasil nya...
cantik2 kaaaaann...!!
material di gunakan pon ok.. 
kire untuk aku.. memang puas hati ngan hasil kerje Ekin ni.. alhamdulillah..

hasil keseluruan.. tunggu nak besday party nanti lah.. atau lepas2 setel majlis kot..
lagi beberapa minggu..
aku dah fokus kat MISI 18 APRIL ni jer sekarang..
seronok buat besday party anak ni..
walaupon bukan lah buat besar2 pon..
tapi biler dah sekali-pertama kali ni nak buat..
macam2 rasa nak di buat nya.. heheh...

ok lah.. pasal bende2 ni semua..
kalau korang nak tempah.. tuk besday anak ker.. aqiqah ke hapa..
gi lah blog Ekin  ni dan tempah dari Ekin Jamal Studio
aku rekomen sangat.. 
harga pon berpatutan dan hasil insyaa Allah puas hati..




















EPHYRA SKIN BAR




beli bersama EPHYRA PACK PREMIUM 30 SACHETS / TRIAL PACK
POSTAGE ADALAH PERCUMA..!!



DENGAN HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN DI SINI..!!!

LEBIH BERBALOI..!!!!







PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]

 :: FREE BOTOL SHAKER
:: FREE POSTAGE SEMENANJUNG




TRIAL PACK 10 SACHETS

FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE BOTOL SHAKER [SEMENTARA MASIH ADA STOCK]








WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com



4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

eima said...

boleh nanti klu nk buat besday anak2 boleh cr ekin ni

Mummy ZaraZarif said...

cntik die buat..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam atie,
betui3
bila time nak buat besday anak memang excited terlebeh kan3