Monday, March 16, 2015

#OOTD :: my favourite white outfit ever..




eceeaahh... ever lah sangat... ahaaakkss...



aku bukan minah pastel..warna2 dull aku rasa macam tak sesuai ngan aku..
tengok outfit orang pakai..
kaler2 lembut..cantik sesangat..
tapi biler aku pakai..
rasa lain macam.. rasa hitam semacam.. hahaha...
aku yang tak berapa nak konpiden kot..
bukan tak pernah pakai..bukan tak ada..
tapi tak suka nak pakai2 selalu...

cume heran nya..
aku suka kan kaler putih..
sentiasa suka....
dan jangan pelik tengok aku selalu pakai all white so many times..
aku memang banyak koleksi blouse kemeja putih..
eeeerr..putih bukan kategori kaler kan.. uhuukkss..
cume tudung jer aku tak berani nak pakai kaler cerah2 putih off white bagai..
sebab macam aku cakap tadi lah..
biler pakai rasa kulit jadi gelap pulak...
rasa macam sememeh jer muka.. hahahaha..
sedangkan orang tak peduli pon..
ko tanya laki ko..peduli pon idak..
asalkan bini nya bertutup-menutup hape pon ok jer....





penuh bag ngan document.. nak gi bank ada urusan bisnes juta2 masa ni.. hahaha..
amiiinnnn..[part juta2 tu] lalala..





my paberet white button blouse ever..!!!
tapi susah nya baju ni nak hilang kedut ya hampuuuunnn....
ko soh dobi gosok pon tak hilang hokeh..
cotton jenis linen tu..
aku ada 3 koleksi baju yang ni warna berlainan..
dan aku beli baju putih yang sama ni 2 kali..!! hahaha..saiko
sebab fes time beli duluuuu 3 tahun lepas... dah buruk..
lepas tu beli lagi ni selai... 


ko tau lah kain linen kan.. beli saiz 40 [biasa pakai saiz 36]
so sesetengah masa nampak gedobos..
tapi ok jer sebenar nya..selesa giler.. lagi pakai time pegnan ni..
tengok..pewot pon tak nampak dah muncung nya tu.. ngeeee...



yeerr.. aku pakai wedges... 



eeeerrrr..... 





aku pakai stokin..tapi skin kaler..tuk mengelakkan fitnah..
jadi blurkan kan..




 rasa remaja pulak pakai shocking pink macam ni.. ahaaakksss...


























HARGA SKIN BAR :: RM 39 EXCLUDE POSTAGE
[dapatkan harga lebih murah yer..]





beli bersama EPHYRA PACK PREMIUM 30 SACHETS / TRIAL PACK
POSTAGE ADALAH PERCUMA..!!



DENGAN HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN DI SINI..!!!

LEBIH BERBALOI..!!!!







PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]

 :: FREE BOTOL SHAKER
:: FREE POSTAGE SEMENANJUNG




TRIAL PACK 10 SACHETS

FREE POSTAGE SEMENANJUNG
FREE BOTOL SHAKER [SEMENTARA MASIH ADA STOCK]








WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com





7 comments:

- dieyana - said...

suka tgk orang pakai putih, lepas tu tudung warna2 mcm u pakai ni...nmpk bersih gitew..tp dieyana tak de pun bju putih, n kalau tudung putih, mcm u ckp la, tk berani nk pakai, nanti muka nmpk gelap..hiihih

- dieyana - said...

suka tgk orang pakai putih, lepas tu tudung warna2 mcm u pakai ni...nmpk bersih gitew..tp dieyana tak de pun bju putih, n kalau tudung putih, mcm u ckp la, tk berani nk pakai, nanti muka nmpk gelap..hiihih

Nurzakiah Hanum said...

:) assalamualaikum
singgah pagi

Farah Waheda Wahid said...

putih senang dipadankan dengan apa-apa sahaja jenis hijab dan juga kasut serta handbag kan?

Sue Izza said...

suka jugak outfit putih tapiiii jarang pakai tempat keje tak sesuai hehehe...

Ain Rahman said...

cantik.. suka tgk akak. :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam atie,
pinknya mak ngah he3