Wednesday, April 15, 2015

Disebalik Tabir :: Interview dengan majalah Ibu&Anak




ngah demam2 minggu lepas..
terima wassap dari wartawan fiza nak interview..
dalam demam2.. laju jer pulak tu terima.. hahaha..
harus lah kan..
seronok tengok muka sendu dalam majalah nanti.. lalala...

kali ni.. tak nebes sangat dah...
panngg..!! belagak ko kan....miahaha...
mungkin dah boleh expect kot.. macamane keadaan nya..
sebab dah pernah lalui sebelum ni..ececeah...
tapi ada gak aku tanya nak borak pasal apa..
since kali ni lebih pada blogger..
so.. cerite melalui pengalaman jer lah..

aku ni banyak cakap.. tak de nya nanti akan jadi -tak tau apa nak borak- ahahaha...

so set appoinment khamis lepas..
pagi tu ada check-up.. petang tu interview kat umah jer..
ngam pulak pukul 2 fiza sampai..
aku tak pakai tudung pon lagi..
sudah nya.. muka aku sememeh.. nyampah tau..
tudung muncung semacam..
perasan biler tengok balik gambar2 abah sado amik kan...

majalah bulan june keluar..
tapi aku cerite dulu lah di sebalik interview ringkas ni..
kang2 kalau tak cerite sekarang..
mesti lain kali aku tak kose nak cerite dah..
cannot.. tak de kenangan nanti... agagaga..
biau lah... blog aku kan...ngeeee...



ngan wartawan majalah ibu dan anak - Fiza -
yang baik dan sama2 ramah jugak.. comel tau.. anak 2 dah ni..


macam biasa lah.. aku memang beriye2 biler bercerite.. hahaha..

tak suka tau tudung iteewww.. muncung2 tajam cegitu..aaiihh..
muka ada cengkung sikit.. sebab 2 minggu sebelum tu kan aku bizi.. penat sangat dan sakit pulak..
selera makan pon teruk..





borak jer memula dulu.. sejam gak kot 
banyak pasal blog dan parenting..
tah apa lah aku mengarut tak tau lah.. ahahaha..



lepas tu sesi amik gambar pulak

sebelum gambar2 kat playrooms qaleef ni..
ada gambar satu family.. ada lah kot nanti gambar abah sado..




biasa lah gambar2 eksyen cegini.. konon2 main ngan anak..
tapi qaleef memang betul2 ajak main tu tau..
die kan memang bangse budak kemain seronok orang masuk bilik die..
siap joget2 lagi..hoho..



lepas tu sesi aku bergambar sorang..
selama posing depan laki jer..
tau aku nak posing..
ni tetibe soh posing macam model depan orang.. tak gerak2 aku.. kayu... hahaha...
ai is malu....[paaaannggg..!!]

tak suka lagi tudung iteewww...


fiza pegang lighting kat tepi


waaahhh... feeling2 model nih posing pandang tempat lain.. ahaaakkss..




kemahen banyak gambar aku di amik..
gamak nya nanti sekeping je letak.. hahaha.. syukur lah dari tak de kan...ngeeee...






lepas tu gambar kat depan lappy dan meja kerje pulak...
tak berkemas pon meja kerja aku tu... redha jer amik gambar.. hahaha..




tukar gaya pulak..


dalam pukul 4 lebih macam tu selesai..
ni lah wartawan fiza dan jurugambar -tak ingat nama- 
gambar kenangan.. 
alhamdulillah.. bertambah2 lagi kawan dan kenalan...
bertambah lagi kenangan dan pengalaman..

mekaseh pada team majalah ibu dan anak bagi aku peluang ni untuk sekian kali nya..
ada gak kenangan aku mengandung kedua dalam majalah kan.. ahaaakkss..



nanti dah kuar insyaa Allah aku bagitau..
korang mak2 patut beli gak majalah ni..
fes sekali sangat2 bagus sebab pengisian nya..
kedua2 nya.. sbab aku suka sangat kualiti kertas majalah ni tau..
tak caya.. gi lah beli dulu..









3 comments:

nayfatimah rasyid said...

tahniah aty ;) murah rezeki mak ngan baby dan family

Fifi Nadhrah said...

wah.. tahniah.. makin femes la hihi.. suke la... nak kene beli ni..

julie hussin said...

Tak sabo nk tunggu keluaran majalah ni nti...hehehe