Monday, April 20, 2015

Misi 18 April 2015 :: Alhamdulillah.. selesai dah...









akhir nya....
selesai dah majlis birthday qaleef 3 tahun sabtu ritu..
18hb April.. hari yang sama genap qalef 3 tahun.. alhamdulillah..

walaupon belah petang tu hujan sekejap..
tapi.. aku anggap hujan rahmat..
selebihnya.. semua berjalan lancar..
dan sebab pertama kali.. biasa lah kalau ada terlebih terkurang.. 
cume paling penting.. qaleef enjoy ngan majlis khas tuk die ni..

teaser dulu beberapa keping gambar..
masa potong kek hari tu..
memang aku sediakan 2 kerusi tuk budak 2 orang lu'lu dan qaleef sekali..
sama2 potong kek..
dan tak sabar nak tengok hasil gambar dari official photographer..!!
baru share ngan korang semua...


lega dapat buat hari istimewa untuk qaleef ni..
dah setel.. lepas ni fokus pada hal2 adik baby pulak...
banyak bende aku nak cerite gak ni..
insyaa Allah.....


terime kasih pada tetamu2.. rakan2 blogger.. pembaca blog yang datang..
ramai yang mengikut temah..
merah hitam jer rumah aku hari tu nampak.. hehehe.. comel korang semua..


insyaa Allah.. nanti2 aku kongsikan lagi yer..






notatanganAty :: hari ni besday akak jiran belakang Kak Ina.. carik gambar masa besday party qaleef ni.. tak ada rupernya gambar besama2..!! aarrggghh... tapi nak wish kat sini.. sebab tau die baca blog ni.. hahaha..istimewa ni tau wish kat sini... haaaaa....
"happy birthday akak..terima kasih sebab selalu perihatin dan borak2 ngan kite.. dan banyak gak menolong kite.. melayan mengidam kite selalu... semoga akak sekeluarga di murahkan rezki.. dan terus kekal awet muda serta sempoi jer sampai biler2 keh.. " amin2 dan insyaa Allah.. 

hari ni hari ulang tahun kelahiran rasulullah jugak dalam tahun masihi....[selawat dan salam pada baginda]







19 comments:

MizzTina said...

epi besday qaleef.. semoga menjadi anak yg soleh kelak.. omey kek tu..

Mila Hilas said...

serius nye abg qaliff potong kek hihi

e k i n ♥ y u s r i said...

sorry kak x dpt nak dtg
yusri ade keje plak
huhuhu

ieza ashaari said...

Selamat hari lahir qaleef. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
selamat pagi
singgah pagi :)
sory hari ini anum bz skit..

^^ m d m k i l l e m a l l ^^ said...

Adeh.. kantoi mak jd stalker.. hahaha.. tenkiu aty.. mak doakan aty selamat menghadapi hari kelahiran anak baru nnt ye.. apapun mak enjoi party awok. Adalah gambo.. dlm kamera photog awok.. mih3

eima said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY QALEEF

Hamelia Hamid said...

alhamdulillah...dah selesai..cantik kek tu aty

Dyana Hassim said...

HB Qaleef...

Yana MIB said...

aku ler yg x ikut tema tu...haha :p lawo deko² majlis..suka nengok! ^_^

Nad MamaZN said...

seronoknya qaleef! alhamdulillah, berjalan lancar :)

Ayu Rashid said...

Happy Belated Birthday Qaleef.
Semoga jadi anak soleh. Berjaya dunia akhirat.

Terima kasih jemput akak sekeluarga.
Maaf tak dapat hadir... kami balik kampung.

:)

Petak Bunga said...

semoga qalef jd ank yg soleh.
insyallah

Fifi Nadhrah said...

cantik kek abang qaleef.. saya tak sempat buat untuk HUZ saye tahun ni..

Nadiah Hanum Wahab said...

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...

Nina Shaff said...

happy birthday qaleef. same date with my daughter's birthday.

cplud miera said...

hepy besay qaleef. dah besar awak ye. kak aty, sy minta maaf xdpt dtg aritu. ada hal tak dpt elak. semoga qaleef menjadi anak yg soleh dimurahkan rezki dan diberkati hidup. amin

MrsEnoxis said...

Happy Belated Birthday Qaleef!!

Andi Jallo said...

JIKA ANDA BUTU ANGKA TOTO-TOGEL GAIB HASIL RITUAL SGP/HK/MALAYSIA 2D 3D 4D 6D DIJAMIN 100% GOL,INGIN MENGUBA NASIB MENANG TEMBUS TOTO,HBU MBAH DI No 08222OOO11O2 TERIMA KASIH