Thursday, April 09, 2015

MISI 18 APRIL :: GOODIES BAG / CENDERAHATI




lagi seminggu lebih kurang sebelum besday Qaleef..

yang mana aku ley setel dulu.. aku setel laju2..
kad dah mula di edarkan..eceeaaahh.. macam kawen lak bunyik nya..
dah mula jemput dah.. jemput awal2 supaya orang free time tu..lalala

macam goodies bag ni..

cukup jer barang.. aku pack2 jer siap.. 
teruja sebenarnya.. hahaha....
siyes.. pertama kali kan nak sambut besday anak..
walaupon dah 3 tahun anak tu..
dak qaleef pon.. macam tau2 jer.. asyik nyanyi lagi hepi besday to youuuuu....

hope semua berjalan lancar insyaa ALlah..


hari ni nak share pasal goodies bag.. cenderahati tuk tetamu..

goodies hanya untuk bebudak jer..
tetamu kertu tak dapat..
ni bukan majlis kawen hokeh... agagaga...



Untuk goodies bag..

beli barang simple2 jer..



ni jer pon isi dalam nya

Isi dalam PAPER BROWN 
aku tak beli pon.. paper brown ni aku dapat free dari EKIN biler aku tempah sticker 
duluuuuuuu lagi..
tak sempat nak guna sebab masa tu tak jadi buat sambutan 1st birthday party qaleef
atas sebab2 tertentu..
jadi.. aku simpan.. 3 tahun..berguna lagi..huuuu..
thanks Ekin






CENDERAHATI :: PENCIL CASE CARS
seunit Rm 2.00
tapi aku beli banyak.. dapat Rm 1.20 x 50 unit 





dalam nya ada set stationery ni semua
-pensel-pemadam-pembaris-dan stickers-

qaleef tak ley nampak ni.. asal nampak jer die nak rembat..ggrrrrr....





kalau ikut plan asal aku nak bagi kekacang ubuh dalam bekas..
tapi ada 'seseorang' yang hadiahkan ni tuk bagi pada kanak2 sebagai cenderahati bekal bawak balik.. 
alhamdulillah..orang dah kasi kan.. aku terima jer..

aku letak sekali air kotak berperisa dalam goodies bag tu..




kat goodies bag aku akan tampal sticker ni

 - DESIGN BY EKIN JAMAL STUDIO









jadi.. lagi satu minggu sebelum....







MISI 18 APRIL :: Qaleef Turn 3


aku dah siap2 packing goodies bag dah..

malas aku nak tunggu last2 minit..bende semua dah ada..
senang keje aku..free2 siang tak buat apa tu.. 
bungkus lah pelan2 tuk qoodies bag ni kan..
setel satu kerja..






masuk kan dalam plain brown paper..
tak yah ribbon bagai.. penant nak buat.. hahaha...



STICKER goodies bag 




pastu tampal label yang aku tempah dari Ekin Jamal Studio
aku cerite kaat atas tu ha..

yang ni jenis sticker.. jadi senang kerje..




simpan dalam kotak siap2.. supaya tak rosak paper bag tu nanti..



SIAP




TAG 



Buat sekali tuk decoration table nanti..




SIAP







Okey... NEXT.........































9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya :)

Amsran Sanuin said...

comel gooodiss ni..followw

e k i n ♥ y u s r i said...

hrp2 sempatlah dtg besday qaleef nie nnti..hehe

Azziah Nawawi said...

syok la dah qaleef tu kan? btw, goodies beg tu, simple but nice. deco lebih kang budak2 buang jugak ye dok?

eima said...

MESTI FAHIM NGAN ICHA SUKA GOODIES BAG TU NANTI

Dini said...

salam sis..
pensil case tu beli kt mana yer?

ieza ashaari said...

Comelnya. Bestnya jd budak kan. Sume settle. Happy birthday in advance qaleef.

lisa alias said...

salam kak.. blh share kt mana nk beli pensil case tuh.. tq..

azreen mat yusoff said...

Salam, bole sy tau pencil case tu beli kt mn..tq