Wednesday, May 06, 2015

EPHYRA :: jom cantik berseri dengan MINUMAN dan SKIN BAR EPHYRA...






tak kaaaaaann la ko tak suka nak kulit cantik..
bebas dari masalah kulit..
pulak tu berseri2 glowing setiap masa giteeww..
ni nak dekat2 raya..
apa kate..korang yang tak pernah lagi cube ephyra..
dan masih tercarik2 produk kulit yang sesuai..
cube sendiri kehebatan EPHYRA..
dah ramai yang cube dan dapat feed back yang sangat2 memberansangkan..

tak yah kan kate time raya..
hari2 ko rasa nak cantik kan..
tak kire lah sapa pon ko..
ramaja.. anak dara.. dah berumahtangga.. seorang ibu..
bekerje.. atau pon suri rumah...
aku ni.. yang tak kerje.. dok umah sesaja..
ngadapa anak laki jer..
pon nak sentiasa kelihatan cantik..
tuk diri sendiri.. tuk suami...
qaleef tu.. kalau aku lawo2.. pandai die puji tawww..
kemahen anak aku tu amik hati...
kalau muka aku berminyak.. selekeh..
soh kiss pipi.. jangan harap die nak..!!!
aaiihhh.....anak.....gggrrrrrr...........

sebenarnya.. cantik ni subjektif..
bukan tuk sapa2 pon.. tapi untuk diri sendiri..
cantik tu harus bermula dari dalam...
dan insyaa Allah akan terserlah pada luaran nya..
sesuai lah ngan produk EPHYRA ni kan..
memang ia nya memperbaiki..memulihkan dari dalaman dulu..
dan kesan nya.. kelihatan di luaran..
sebab tu ianya menyeluruh..
bukan setakat untuk kulit wajah..
tapi satu badan..!!
memperbaiki rambut gugur..
mencantikkan kuku...
tumit2 pecah tu... insyaa Allah boleh baik..kembali licin...
parut2 luka satu badan...
apetah lagi pada muka kan..

sebab ephyra ni.. memperbaiki sel2 tisu2 daripada dalaman..
dari dalam tu yang elok...
kesan nya akan lebih kekal lama insyaa Allah..
dan kelihatan pada luaran...

bukan tu jer.. bukan setakat tuk cantik..
tapi memandangkan ephyra ni memang di kenali sebagai minuman kesihatan jugak..
ia nya membantu memebekal kan tenaga..
tak mengira peringkat umur dan jantina..
di galakkan untuk consume ephyra ni...
tu aku suka tu..
sebab.. cantik dan sihat mesti seiring...








cuba lah ephyra ni dulu..
banyak kebaikan nya...

share sikit kebaikan nya secara khusus yer...
BACA DENGAN TELITI yer akan kebaikan2 yang terdapat dalam EPHYRA ni




  • sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • perubahan ketara seawal 3-7 hari !!
  • kesan pencerahan yang menakjubkan
  • ENERGY BOOSTER
  • Merawat serta mencegah jerawat / jeragat
  • Wajah cerah berseri tanpa perlu suntik atau rawatan laser
  • mengecilkan liang roma
  • merawa ECZEMA
  • Mencegah KEDUTAN dan kekenduran kulit
  • altenatif kepada suntikan VITAMIN C dan GLUTATHIONE
  • Menghilangkan tompok hitam dan PARUT
  • Meningkat kan fungsi SETIAP SEL dan MELAMBATKAN PENUAAN
  • meningkat kan PENGELUARAN SUSU IBU
  • Meningkat kan DAYA KETAHANAN BADAN / imunisasai badan
  • RAMBUT dan KUKU menjadi lebih sihat
  • memabantu MENYAH-TOKSIK dan pencemaran dalam tubuh
  • melancarkan PELAWASAN dan menghasilkan lulit yang cerah
  • MELANSINGKAN tubuh badan - menstabilkan METABOLISMA
  • mengempiskan perut buncit






*packaging ephyra yang lebih elegant 



DAPATKAN EPHYRA DENGAN HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN DAN ORIGINAL DI SINI..!!!

LEBIH BERBALOI..!!!!




SET 1 ::
EPHYRA PREMIUM [30 SACHETS
 + EPHYRA SKIN BAR

FREE BOTOL SHAKER
FREE POSTAGE SM


SET 2 ::
EPHYRA TRIAL SET [10 SACHETS]
+ EPHYRA SKIN BAR
FREE POSTAGE SM

SET 3 ::
EPHYRA PREMIUM [30 SACHETS] SAHAJA
FREE BOTOL SHAKER
FREE POSTAGE SM


SET 4 ::
EPHYRA TRIAL SET [10 SACHETS] SAHAJA
FREE POSTAGE SM


SET 5 ::
EPHYRA SKIN BAR SAHAJA
POSTAGE RM 7 SM







EPHYRA SKIN BAR





WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call]




EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com




UNTUK MENGETAHUI MENGENAI EPHYRA NGAN LEBIH LANJUT :: KLIK SINI












Share sikit testimoni terbaru SKIN BAR EPHYRA























No comments: