Wednesday, June 17, 2015

MISI18 April [PART 1] gambar2 dari official photographer GLITTER LIFE PHOTOGRAPHY









asyik2 cerite pasal beranak-berpantang jer kan..
ko jemu..?? aku tak... hahaha.. tapi kot ko jemu..
mey aku nak saji cerite besday qaleef april ritu..
tak perabeh cerite lagi ritu..
sebab aku dok menunggu gambar2 dari  official photographer GLITTER LIFE PHOTOGRAPHY
ni lah..
aku terima.. ngam2 pada hari aku nyer air ketuban pecah dan nak gi spital.. hoho..
pos laju hantar aku tak de umah pon..
minggu2 lepas tu baru abah sado gi collect kat Pos laju rawang tuh..
tapi baru minggu ni aku gigih dok tengok gambar2 tu semua..
dalam tu ada gambar2 ngan arwah adik aku Tina..
Allahu.. aku ni kuatkan jer hati nak tengok balik semua ni..
tu lah antara kenangan2 terakhir aku ngan Tina..
sempat die datang majlis besday qaleef april ritu..
walaupon dalam keadaan tak sihat..
ada yang datang..tapi mungkin tak jumpe pon tina..
sebab tina duk rehat dalam rumah jer..
masa tu.. die datang pon..aku dah bersyukur sangat2..
aaiihh..rindu kat tina..sangat..!!

ok.. aku tak boleh dok layan perasaan macam ni..
tengok gambar2 die senyum..terubat rasa hati...
tapi berlinang gak lah air mate ni...hurrmm..
semoga die tenang di sana insyaa Allah..

berbalik pada gambar2 sekitar majlis yang diambil oleh Pn Nor dari GLITTER LIFE PHOTOGRAPHY
memang cantik..!!
korang yang mencari photographer wanita berpengalaman..
untuk majlis2 korang ngan harga berpatutan..
aku rekemen sangat puan Nor dari  GLITTER LIFE PHOTOGRAPHY ni lah..
boleh tengok hasil kerje dia sendiri di laman Facebook GLITTER LIFE PHOTOGRAPHY cantik2..!!

alhamdulillah photographer Nor sudi amikkan gambar kenangan sepanjang majlis hari ulangtahun qaleef ritu..
syukur sangat2..
at least ada lah gambar2 nak simpan...

ni aku nak share sikit gambar2 sekitar majlis MISI 18 APRIL :: BIRTHDAY QALEEF 3 TAHUN

part by part lah aku tunjuk..
banyak oooii... juling biji mata aku tengok merah hitam merah hitam gambar tu.. hahaha..
dah tema nya itu kan..









suami blogger
belakang tu sepupu





Anak blogger kak Jaja



anak blogger Yana Azfar


asben dan anak 2nd Blogger Ros anis


Anak Miss Sue



Anak blogger DD


Anak2 Blogger kak Amy [Ameris]


blogger kak Amy


jiran belakang Kak Lina





ngan blogger Dd


blogger kak Amy [Ameris]


Blogger kak Jaja


Blogger Miss sue


 blogger Miss sue sekeluarga - antara yang awal sampai


Blogger Ros Anis


Blogger Ros Anis


Blogger Sara


Blogger Sara - tetamu pertama sampai..



Blogger Maisarah


Wawa - kenalan yang aku kenal melalui satu temuramah [kajian] terus ukhwah terjalin rapat
pensyarah UIA.. pensyarah pada adik blogger Yana Azfar


blogger Yana Azfar



antara jiran2 yang hadir


jiran rumah lama



jiran depan rumah


jiran yang juga pembaca blog [huhu]


jiran nurse yang selalu lah aku dok refer masa mengandung ritu


jiran rapat..!! kak Lina.. [dengan nota :: bizi keeww]





kredit gambar :: GLITTER LIFE PHOTOGRAPHY



nanti sambung lagi part2 lain pulak eh..
ni pon kemahen jenuh aku nak menyiapkan entry ni..
sepatut nya hari isnin dah kuar.. hari ni baru siap..phheewww..mencabar sekarang ni...hoho...


bertabah lah...



ni contact number die kalau ada yang berminat




ok2.. anak aku dah ek ok ek ok..
nanti sambung..


eeaaahh...selamat berterawikh yer malam ni..

dan selamat berpuasa esok..salam ramadhan...
tak sempat nak buat entry khusus....













7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi
selamat berpuasa

cik mah said...

Cantik...wah..ramainya kawan2 blogger..bestnyer...happy belated birthday..

eima said...

selamat berpantang aty ... hehehe

zaman waleef dulu pun ko berpatang time puasa juga ke ....

mmg byk gambar candid super cun la.....

^^ m d m k i l l e m a l l ^^ said...

Adeq!!! mak bertahan x pegi tgk awok tau.. da masuk 3 minggu x sihat.. nnt da sihat mak dtg rumah ye.. alahai.. kasi can awok berpantang dgn amannya.. huhu.. ade plak gambo i.. i is mallu.. ahaks!

Nadiah Hanum Wahab said...

Cantik2 gambarnya...

UMIE SUE said...

tenkiuuu..aty.seronok kt majlis aty

SemuaTentangKita said...

meriah..and gambar2 pun cantik