Tuesday, July 28, 2015

gayaRAYA2015 :: gambar paling elok...???








ni bukak candid tau.. ni memang di posing cegitu


elok sikit lah yang ni


takde gaya posing lain ker nak oooiii...


ni peberet die



ini terbaru..!!


ni mak ko hamuk kan nanti kot ko nak break dance ngan suar kaler ceghah kat lantai tu..puufftt..




nak suruh posing elok2 tegak..sampai si acu [adik bungsu aku] pegang ikat tangan dia


pening acu ko nak ooii... cube lah elok2 sikit biler bergambar tu...





mak ko sabo jer malayan..
snap gamba banyak2..dengan harapan dapat lah sekeping gambar yang elok sikit..
nan hado..!!!
berbuih mulut aku soh qaleef diri tegak elok2 sikit..
tak mahu nya die..
tapi suka soh mak nya amik kan gambar..
tapi ghoper cegitu...sakit hati mak ko nak...hohoho...
kalau abah sado ni.. muka dah ketat dah tak mau die layan amik gamba anak die..
memang tau abah ko tu taaaww...



notatanganAty :: mana gaya paling win..??











10 comments:

Rizziela said...

cute ajer dia

Ummu Iman Amsyar said...

cantik kasut qaleef! Slamat hari raya korg :)

eima said...

budak ni mmg hensem .... ligat betui kan .. saje je tak mo bg mama die tayang gambo ensem die risau ramai yg cuup amik buat menantu ...hahahha

Kemn Azmaili said...

rasa nya semua anak lelaki sepesen macam ni kan..gelenyar betui nak duduk molek-molek..sama la dgn hadif...hehee

Nurzakiah Hanum said...

happynya diaaaaaaaa

Syima Syaz said...

anak-anak baya-baya ni memang gini kan. yang sedih tu bila muka dia posing cute, comel, lote.. mak dia ni pulak hazab ... hahahha

D'lla said...

Sama la kita..susah amek gambaq..yg blurr byk sbb xsampai sesat dh tukar pose haaha

mshazadoes said...

salam aidilfitri , dya singah sini jemput singah my blog ya :)

mshazadoes said...

salam aidilfitri :) dya singgah sini

Nadiah Hanum Wahab said...

Hahaha...kelakar qaleef! Ok la tu..anak2 ni posing camner pon tetappp chomels