Thursday, October 22, 2015

Pakaian Muslimah Saqma Boutique







Perasan tak korang.. sejak beberapa tahun kebelakangan ni..
koleksi2 pakaian Muslimah dah jadi macam satu fenomena dan trend…
pakaian seperti dress.. jubah… orang dah tak pakai waktu perayaan jer..
tapi dah jadi seperti pakaian harian tuk ke pejabat atau bersiar2 jugak..
kire dah jadi seperti satu trend.. pakaian tu tidak terhad tuk majlis2 tertentu sahaja..

sekarang ni pulak.... senang sangat kite nak dapat.. dan mudah tuk kite beli..
lebih2 lagi secara Online.. banyak dan perbagai jenama.. rata2 menjual pakaian2 sebegini dengan perbagai design yang cantik2 dan lebih moden..serta warna yang menarik..!!
paling penting.. pakaian Muslimah masa kini.. lebih mengikut syariat..lebih sopan..
tapi dalam masa yang sama.. masih tetap boleh bergaya..

dan  kelebihan untuk kite sebagai pembeli…
kita tak akan bosan ngan satu2 design yang lebih kurang sama jer..
harga pulak memang berpatutan.. bergantung pada design serta material nya..



Bercakap tentang pakaian Muslimah yang moden serta cantik..
nak kongsi dan memperkenalkan pada korang semua..Salah satu daripada jenama yang semakin meningkat naik dan semakin mendapat tempat dikalangan para hijabistasekarang ni..iaitu ::



yang juga boleh anda temui di portal online ZALORA Malaysia.

Kalau korang nak tau.. Sagma Boutique Online ni..Bermula secara kecil-kecilan, dan sekarang..jenama ini kini semakin digemari ramai dan mempunyai penggemar yang tersendiri.

Bagi pemilik Saqma Boutique, beliau amat menitikberatkan kualiti setiap pakaian yang dihasilkan dan memastikan ia selesa dipakai oleh para pembeli. Bukan itu sahaja, Saqma Boutique juga amat mementingkan rekaan pakaian yang dihasilkan agar menepati citarasa semua wanita moden..
Sesuai dengan trend pakaian muslimah sekarang ni…


Jom kite tengok antara rekaan2 menarik dari Saqma Boutique ni





Cantik sangat kaaaaaaaaaannn..!!! suka kombinasi2 warna setiap satu jubah ni..
Potongan princess dengan design macam ni boleh memberikan kesan ilusi lebih kurus pada pemakai nya…

Koleksi jubah moden Saqma Boutique…sopan dan bergaya… rekaan nya cantik serta trendi..
Fabric nya juga tak panas serta berkualiti…






 Di Saqma Boutique juga..terdapat pilihan2 baju kurung moden yang ringkas tapi masih lagi akan kelihatan cantik pada si pemakai..
Sesuai sangat di digayakan tak kira lah samaada untuk ke pejabat atau majlis2 istimewa..






Menarik nya lagi… Melengkap kan penampilah dengan pakaian2 dari Sagma Boutique ni..
Ada juga pilihan koleksi tudung/shawl dengan pilihan design yang trendy!!
Datang dengan pilihan warna2 yang cantik.. mudah tuk korang membeli hanya dari satu page ni sahaja…
Boleh di gayakan bersama2 dengan koleksi jubah serta baju kurung moden dari Saqma Boutique ni sendiri…


Jangan risau tentang harga..sebab nya… harga2 yang ditawarkan oleh Saqma Boutique ni sangat berpatutan dan mampu di miliki…

Jadi.. tunggu apa lagi… jom lah ramai2 kita kunjungi Saqma Boutique Online dan dapatkan pilihan pakaian serta tudung/shawl korang sekarang jugak…!! Korang pasti rambang mata.. dan ianya BERBALOI..!!











5 comments:

YB Shehan said...

cun

eima said...

menarik .. tpaku ni kurus jenis tak leh pakai jubah ke dress ke tak lawa

Rizziela said...

jubah tu cantiklah

nayfatimah rasyid said...

sekarang nie banyak pilihan ;)

MamaDaniel said...

saya peminat setia shimmer silk shawl saqma nih... :D