Friday, November 06, 2015

OutfitAtyFared :: Pink Lover in Pink...










#PINKoktober...sebab aku pakai ni masih dalam bulan Oktober hari tu... ngeeee..




@Jubahsouq dress / ByAtyFared wideshawl / Zalora Pink Bag / Something Borrowed Pump 





baju raya ni..!! tapi tak sempat pakai waktu raya..
jadi pakai selepas2 raya haji pon boleeeeyy...
tak de masalah nak pakai macam ni hari2 biasa pon..
sebab breastfeeding friendly... 
sekarang memang baju2 macam ni popular betul..!!
lagi2 dari butik2 berjenama... kekadang.. aku tengok 2-3 butik [yang popular] buat design lebih kurang jer kan... 
orang tu buat.. orang ni buat..
beza material jer..
macam jubah Souq ni aku memang suka material nya..
aku ada 4 helai dari jubah souq.. selai tina punya aku simpan..
ada lagi satu..design sebijik macam ni..lain kaler..material lain..dan dari butik lain..hurrrmm...
tapi ok jer..as long as jahitan nya cantik..harga mampu milik..dan selesa pakai.
buat lah korang banyak2.. senang nak pilih..

tapi tu lah..kekadang nak jer aku request boleh tak buat limited sikit.. hahaha..
so kalau ko ter-pakai sama2 ngan orang lain pada waktu yang sama..
pasrah jer lah.. ngeeeee...
so far tak pernah lagi la..huhu



saja borak kosong ngan korang...


shaquille demam..dedar... menjangkit abang die kot..
tapi qaleef tak teruk pon..on off sikit2 jer..
fes time ni shaquille deman..malam tadi aku langsung tak lena..
shaquille mengempang sepanjang2 malam..!!
aku peluk jer leh setiap saat tu..boleh rasa kalau suhu badan die tetibe kot naik ker kan..
tapi alhamdulillah.. just dedar2 jer..
cume mungkin panas dalam kot buat die tak selesa tu yang nak mengimpit mak nya..
selalu tak pon.. selalu rimas kalau tempat tido die sempit2 ni..
tapi malam tadi.. macam tu lah gaya..
ni pagi tadi bagun ceria macam biasa..
tapi taik mata penuh...kesian tengok..
mandikan.. abah sado bawak amik angin pagi2 depan umah kejap..
seronok die..menggeletis abah die nak ngambik...
ni ngah tido..aku online kejap..
semoga cepat sihat yer shaquille...risau lah mama kalau anak2 tak sihat ni..










5 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Fida pun tengah belajar2 nak pakai dress..cuma tu la size susah nak cari..ada yang saiz badan ok dah..tapi dekat lengan...hmmm

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaa

nayfatimah rasyid said...

cepat sembuh yer Shaquille

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Elok jer Aty mengendong si kecik tu..
Comel jer..

eima said...

ko ni mmg pandai bergaya ..pakai ape pun ttp nampak cun je ...

kesiannye semoga cepat sembuh