Monday, December 07, 2015

Survey for NEW SOFA'S..!!


amboi kooooo.... berangan..!! 
sofa ko sedempak kat umah tu masih ada..
dah nak survey sopa baru..?? 


krik krik krik..


sabar lah..survey2 jer dulu pon...
sofa kesayangan aku tu dah ada orang booking dah..
tunggu jer ni..kalau jadi lah..huhu..

eerrr...tetibe rasa macam.. sayang lah pulak..ngeeee...

series...

yer lah..masih elok cantik kan...




pompuan konpius...

tak yah layan..

jom layan kan sofa2 idaman hati aku..

aaahh... aku nak tukar konsep....
so sofa pilihan aku kali ni agak berbeza sikir pattern die..




paling..paling...paling...aku naaaaaaaaakk..!!

tapi abah sado tak setuju..sebab material baldu..memang kene extra care..
dan lebih susah aku rasa nak jaga berbanding sofa kaler off white aku tu..

tapi siyes.. aku mahukan ini..

eerr..boleh tukar kaler tak...?? ngeeee...



dan mahu combine kan dengan wing chair ni...

kali ni..takde lagi 3 + 2 + 1 sofa lagi..
kite main mix n match puleeekk..



ini...?? hurrrmm... masih boleh dipertimbangkan..




ini jugak...tapi kaler ni.. a big nooooo..!! boring..
aku nak kaler hitam...or turqoise..or purple may be...aaaaaaaa....



yang atas tu boleh matching dengan yang ini..beli 2 ketul..
rabak lah purse ko...nanges kire..hahahaha



still not bad...


eeaahh..ni dah tunjuk kan tadi..
2 kali datang..2 kali amik gambar yang ni..
maknenya.. aku memang mahukan nya...lalalala

nak2 jer ko kan...ko hengat ko carik duit tu tak menitik air mata ker...agagaga


cantik gak..tapi kaler gelap may be..




eeaahh eeaahh..saja tunjuk lagi sekali..bahahaha...
sebab suka sangat..


suka jer lah.. nak beli tu..kene pikir nam poloh nam kali..
tapi masih boleh consider...
Mr Logan kedai ni dok api2 kan aku kata hot seller..cepat habes..
"ni..Rizalman suka tau design2 macam ni" -kate die lah..

iyeerr iyeerr...aku tau.. kalau aku tak kisah nak kuar duit sekepuk macam rizalman..
jam2 tu jugak aku hangkut bawak balik...

kenal ko eh kat rizalman Logan ooii...
"die selalu datang sini lah.."

aku tau....tengok interior design die pon aku tau kat mana die beli perabot2 die tu semua..


fine....berebutlah ko ngan rizalman..hahaha...



dok pikir2 nak survey kat tempat lain pulak..
aku tau 2-3 kedai yang jual perabot sofa jenis2 macam ni..
nanti lah tu...ni pon dah year end sales kan..
kot2 boleh dapat sofa idaman dengan harga lebih murah..
kene gigih mencarik lah ni...kot kalau orang tu jadi amik sopa aku tu..
kalau tak.. tak yah nak berangan dulu..hahaha..








7 comments:

eima said...

wahhh x sabar nk tgk deco yang baru ......

Nurzakiah Hanum said...

semua cnatik2

cik hani said...

Sofa idaman atie tu sarung dia boleh bukak ke?
Kalau boleh buka memang best sikit

Chekgu Azrine said...

Akk berkenan jgk wing chair yg kt atas tu..lawa

mama leen said...

cantikkkkkkk.... berkenan jugak sofa ni.. tapi teringin nak warna mint.. huhu

Messarah _ said...

http://messarah.blogspot.com/

nadiah hanum said...

Cantikkkk...beli aty, jgn tak beli! (Tukang kipas)