Thursday, December 31, 2015

"When you realise You'll be 33 today.."





baru nak sedar..??!!! wakakaka...







Daaammnn... 33..??!! ish just got real..!!!

31 Dec 1982 - 31 Dec 2015

33 tahun dah hari ni...huhuhu...

but yeeaahh... its only double 3.. 
terbalikkan pon tetap 3-3..hahaha







dah tua dah aku....




teringat dulu masa dari 19 tahun nak berubah tahun ke 20-an
malam besday tak dapat tido..tah hape2...
macam ngeri jer bawak angka 2 tu kat depan umur sendiri..
tup2 ni dah 30-an..!! dah 33 tahun...cepat nya..!! 
apesal cepat sangat tua ni...hurrrmm...
















black dress from EDZ.COM.MY

Hadiah pemberian tina tuk birthday aku last year [2014] - 32 tahun
setahun dah...baru 3 kali aku pakai termasuk yang ni..
die kata.. sengaja pilih hitam tuk aku..
 sebab die jarang-atau hampir tak pernah tengok aku pakai hitam macam ni...
n yes.. cantik kan dress ni..aku sukaaaaa...sangat..

dan..ini lah hadiah birthday kenangan dari Tina..[alfatihah]




 

okeh okeh... i know i know..dah 33 tahun dah..


alhamdulillah...tu jer mampu aku ucapkan sebagai tanda syukur aku atas nikmat usia dan kesihatan..serta semua yang aku miliki..

semoge kehidupan akan bertambah baik insyaa Allah..





asben.. abah sado Fared



anak-anak



Qaleef Eeman dan Muhammad Ash-Shaquille



adalah hadiah terbaik aku setiap kali pon... 





tapi..

kalau ada nak bagi aku henpon 'ikan laga' sebagai hadiah pon..
ape salah nya...lalalalala....














7 comments:

Stephanie Liew said...

selamat hari lahir :)..moga murah rezeki..

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi
selamat hari lahir

- dieyana - said...

baru 33 ... masih muda...hiihi..

hepi besday ya!!

YB Shehan said...

Henpon ikan laga eh? note 5 pun boleh guna theme tu. ekeke. gigih cari nak tiru 'henpon ikan laga' tu. hikhik.

Happy birthday kak. Moga panjang umur dan murah rezeki. Amin

Rizziela said...

Muda lagi tu.. akk ni lg tua .. tp jiwa masih muda

LadyDiyana said...

happy birthday aty :)

e.t.t.y said...

happy beday kakak aty. ahakssss....semoga terus hot ok.