Sunday, February 28, 2016

yang mana lebih baik :: antara MINUMAN KESIHATAN EPHYRA atau SKIN BAR EPHYRA ??


Antara soalan2 popular yang aku selalu terima..
pembeli kompius nak beli mana satu...

nak beli PACK MINUMAN EPHYRA 

atau

nak cube SKIN BAR EPHYRA dulu...




PACK PREMIUM EPHYRA [30 SACHETS]


[STOCK] SKIN BAAR EPHYRA

untuk yang keliru..ni aku bagi maklumat sikit..
kot membantu menghilangkan kekeliruan korang tu..

EPHYRA [Premium / Trial pack] merupakan minuman kesihatan untuk kecantikan dari dalam
aku lebih galakkan orang consume minuman Ephyra ni..
sebab.. ianya akan memperbaiki sel2/darah/kesihatan/kecantikan dari dalam
dan kesan nya akan nampak lebih ketara dan kekal lebih lama pada luaran nanti..
ibarat nya..elok lah kalau kite perbaiki dulu yang 'rosak2' dari dalaman kan..
buang toksin2 dalam badan melalui najis [ada sesetengah orang kuar jerawat]
selepas tu...akan nampak kesan nya...
dan akan lebih menyeluruh pada seluruh badan mengikut keperluan badan kite sendiri..
misal nya untuk rambut.. untuk kuku..
untuk tumit.. untuk kulit satu badan jugak..
bukan setakat mengatasi kulit pada wajah kite..
tapi memberi tenaga tak kire usia..
dan insyaa Allah sebagai milk booster untuk ibu yang mengandung..
khasiat dari dalam nya jugak..
akan dapat pada anak melalui susu bdan...
banyak kelebihan EPhyra ni...
aku dah pernah cerite sebelum2 ni lagi..

manakala..SKIN BAR EPHYRA hanya untuk kegunaan luaran sahaja...
kesan nya jugak ketara [bergantung pada individu]
tak de masalah tuk orang menggunakan nya..
bahan2 yang terkandung dalam skin bar ephyra ni jugak..
adalah sebaik bahan2 yang ada dalam minuman Ephyra tu sendiri..
cuma.. macam aku cakap tadi lah..
hanya tuk kegunaan luaran..
ada kelebihan nya sendiri..

kalau ko tanya mana lebih penting..

dah tentu lah kalau ko amik untuk kedua-dua nya sekali..
minuman EPHYRA tuk dalaman.. dan jugak SKIN BAR untuk kegunaan luaran..
kesan nya pasti BERGANDA..!!! dan lebih cepat..insyaa Allah...

tapi... bergantung pada bajet pembeli..
tu pasal aku sediakan banyak set pilihan...
ada orang pulak.. takut nak cube produk yang kene makan/minum ni..
jadi.. boleh cuba SKIN BAR EPHYRA dulu..

ada orang.. takut kan tak serasi..
jadi aku cadangkan tuk cuba TRIAL PACK [10 sachets]

ada orang.. dah biasa consume PREMIUM PACK EPHYRA..
jadi aku cadangkan jugak tuk cube SKIN BAR bersama...

haaa... cegitu lah..
tak de lebih tak de kurang..
produk EPHYRA memang di yakini dan berkesan insyaa Allah..
yang penting..kene cube jer dulu..
dah ramai buktikan dah yang produk ni memang sesuai tuk keperluan badan kite..



baca salah satu testimoni terbaik customer aku sendiri...
len kali aku nak share banyak testimoni2 menarik lain yer..
korang pasti teruja baca..dan nak cuba kehebatan Ephyra ni sendiri..!!


KELEBIHAN MINUMAN KECANTIKAN EPHYRA ::


  • sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • perubahan ketara seawal 3-7 hari !!
  • kesan pencerahan yang menakjubkan
  • ENERGY BOOSTER
  • Merawat serta mencegah jerawat / jeragat
  • Wajah cerah berseri tanpa perlu suntik atau rawatan laser
  • mengecilkan liang roma
  • merawa ECZEMA
  • Mencegah KEDUTAN dan kekenduran kulit
  • altenatif kepada suntikan VITAMIN C dan GLUTATHIONE
  • Menghilangkan tompok hitam dan PARUT
  • Meningkat kan fungsi SETIAP SEL dan MELAMBATKAN PENUAAN
  • meningkat kan PENGELUARAN SUSU IBU
  • Meningkat kan DAYA KETAHANAN BADAN / imunisasai badan
  • RAMBUT dan KUKU menjadi lebih sihat
  • memabantu MENYAH-TOKSIK dan pencemaran dalam tubuh
  • melancarkan PELAWASAN dan menghasilkan lulit yang cerah
  • MELANSINGKAN tubuh badan - menstabilkan METABOLISMA
  • mengempiskan perut buncit


  • KELEBIHAN EPHYRA SKIN BAR ::

    • Menghasilkan kulit cantik gebu
    • kulit lebih licin dan lebih cerah berseri
    • melindungi kulit dari sinaran matahari
    • meratakan tona kulit
    • memudarkan parut, jeragat, blackhead dan cela pada wajah
    • mencerahkan kulit yang gelap dan kusam termasuk bahagian badan
    • menghilangkan lingkaran hitam sekeliling mata
    • memutihkan celah ketiak dan celah peha



    dapatkan PRODUK EPHYRA ORIGINAL termasuk SKIN BAR EPHYRA dan INTEEMOR dengan harga yang LEBIH MURAHhanya di sini!!



    LEBIH BERBALOI..!!!!


    SET 1 ::
    EPHYRA PREMIUM [30 SACHETS] 
     + EPHYRA SKIN BAR
    FREE BOTOL SHAKER
    FREE BAG EPHYRA [ HITAM ]
    FREE POSTAGE SM


    SET 2 ::
    EPHYRA TRIAL SET [10 SACHETS]
    + EPHYRA SKIN BAR
    FREE POSTAGE SM

    SET 3 ::
    EPHYRA PREMIUM [30 SACHETS] SAHAJA
    FREE BOTOL SHAKER
    FREE BAG EPHYRA [ HITAM ]
    FREE POSTAGE SM


    SET 4 ::
    EPHYRA TRIAL SET [10 SACHETS] SAHAJA
    FREE POSTAGE SM


    SET 5 ::
    EPHYRA SKIN BAR SAHAJA
    POSTAGE RM 6 SM

    SET 6 ::
    INTEEMOR
    POSTAGE RM 7 SM


    *set 5 dan 6 percuma postage untuk pembelian bersama2 dengan mana2 set 1 hingga 4

    postage ke Sabah Sarawak :: tambah RM 10




    WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
    [untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call/pertanyaan berbentuk peribadi tidak akan dilayan sama sekali]



    EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com




    UNTUK MENGETAHUI MENGENAI EPHYRA NGAN LEBIH LANJUT :: KLIK SINI