Tuesday, March 29, 2016

Pakej/SET BERPANTANG dengan EPHYRA



KULIT MUKA KUSAM & X BERMAYA MASA BERPANTANG??
LETIH2 & LEMAH BADAN ?
SUSU BADAN X BANYAK? .


Cuba try EPHYRA...
memang terbukti bekesan.. banyak kebaikan nya 
sesuai dan di galakkan sangat minum dan jadikan supplement waktu berpantang..

saya sendiri..sebagai pengguna tegar Ephyra..
dari sebelum mengandung..masa mengandung..
dan masa tempoh berpantang..
alhamdulillah..sangat2 lah membantu..
lebih2 lagi dari segi TENAGA..
beranak pulak secare czer... boleh rasa luka czer cepat kering dan baik..
dapat rasa perbezaan dengan beranak czer yang sebelum tu tanpa Ephyra..
so.. yang beranak secara normal..atau pon czer..
2-2 pon boleh minum dan jadikan Ephyra ni sebagai supplement waktu berpantang..
insyaa Allah akan dapat rasa kebaikkan nya..

dan anak dah masuk 10 bulan ni..
saya perasan.. parut semakin pudar..!!
kesan regangan-hitam pada perut kesan mengandung ritu pon dah bersih..hilang sama sekali..
takde kesan selulit atau hitam2 dah..syukuuuuurrr..
idak lah i ols malu ngan suami...heheheh...

nak tau lagi...??

baca lagi testimoni bawah ni ha




"berat badan kembali pada berat asal..badan kembali ramping " 



12KG HILANG AMALKAN EPHYRA DALAM PANTANG!! 

"Along kita tgh dalam mood berpantang anak ke 3 lagi... Tu dia bgtau ,dia dah turun 12 kg... cepatnyaa..kalah kita masa tgh pantang... Alhamdulillah..

along cakap baby dia pun kuat bf...alhamdulillah rezeki anak.." 



"EPHYRA BUATKAN KOLEKSI STOK SUSU SAYA BANYAK!"


Ibu yg risau anak tak cukup susu, anak tak kenyang, ataupun susu cair... 

Apa kata ambil ephyra. Insya Allah boleh bantu tambah susu badan. .



"tambah energy dan badan tak mudah rasa penat..luka cepat sembuh..takde sembelit "






Nak cantik, nak sihat, nak bertenaga masa berpantang??... 


Tak payah pikir jauh! Terus minum ephyra aje!!! 

Alhamdulillah dengan anak-anak sekali dapat khasiatnya! Memang terbaik 





Kelebihan EPHYRA sebagai MILK BOOSTER + BERPANTANG

­čö╣Membantu membanyakkan susu badan ibu
­čö╣Memekatkan susu ibu, jadi baby cepat kenyang
­čö╣Kesan dapat dilihat dalam tempoh 3 hari ke 10 hari
­čö╣Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
­čö╣Meningkatkan tenaga & kecergasan si ibu sepanjang hari
­čö╣Membantu membekalkan vitamin, zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
­čö╣Membantu melancarkan sistem pelawasan


­čö╣Mengelakkan sembelit
­čö╣Membantu mengurangkan jaundis / demam kuning pada bayi
­čö╣Membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin
­čö╣Membantu mencantikkan kulit ibu selepas bersalin
­čö╣Membantu membuang angin dalam badan dan mengelakkan kembung perut
­čö╣Membantu memulihkan luka dengan cepat terutama yang bersalin secara C-Section ­čö╣Mengawal berat badan ibu; menjadikan badan lebih langsing





+



kenapa INTEEMOR sesuai di ambil pada waktu berpantang..??

  • Turun berat badan secara selamat-Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan anda tanpa diet melampau
  • Berat badan turun 3kg - 8kg seawal 10hari ke 30 hari 
  • Membuang toksin dengan cepat
  • Mengempiskan perut 
  • 100% kandungan semulajadi + makanan sunnah
  • Boleh diminum sebelum atau selepas makan 
  • Menyelesaikan masalah haid x teratur & keputihan yang kronik dengan kandungan herbal khas utk wanita
  • Badan lebih bertenaga
  • Tidur yang lebih nyenyak
  • Membaiki sistem pelawasan anda supaya senang lawas 
  • Rasa jus yang sangat sedap!
  • Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas
  • mengembalikan/memperbaiki hubungan intim suami isteri 
  • mengetat kan faraj
  • mengecutkan rahim selepas bersalin
  • kandungan habatus-sauda dalam INTEEMOR membantu menambah susu badan -selamat di ambil walaupon masih menyusukan bayi anda

Amalkan Ephyra+INTEEMOR bukan je untuk kulit & kesihatan dalaman tapi bagi2 ibu yg berpantang juga bagus untuk rawat luka2 dalam supaya cepat sembuh...& amalkan minum ni jg membantu melancarkan sistem pelawasan sekaligus membuang segala sisa2 toksid kotor dalam badan secara sihat tanpa perlu diet2.. Maklum lah ibu menyusu ni tak boleh diet2 sgt... Tak elok utk baby.., 

jadi kesimpulan nya..minum ephyra dan INTEEMOR baik utk ibu dlm masa yg sama baby pun akan dapat khasiat yg baik


Dijamin selamat : Ada kelulusan KKM + Halal dari JAKIM



 SET BERPANTANG 

EPHYRA + INTEEMOR
Free postage SM
Free Bottle Shaker
Free Bag Ephyra
Free Consultancy 


ORIGINAL
dengan harga kasih sayang dan terbaik..!!



WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089


[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call/pertanyaan berbentuk peribadi tidak akan dilayan sama sekali]



EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com

LIKE FACBOOK :: EPHYRA-PINK GARAGE BEAUTY CARE

UNTUK MENGETAHUI MENGENAI EPHYRA NGAN LEBIH LANJUT :: KLIK SINI