Monday, April 25, 2016

Dekorasi :: Hall Way sudut bawah tangga


sori chuolls..
bukan sebab sibuk sangat..
tapi aku tak sihat teruk last week..
migrain aku melarat..sampai aku dok pikir kene symptom stroke haba
dah pikir..kalau minggu ni masih melarat..
nak terus gi spital..
since aku amik ubat migrain dosage tinggi pon macam tak kasi kesan dah kat aku..
makan ubat.. ok..tapi sekejap jer..
lepas tu.. sakit balik..
biler sakit..apa pon tak ley buat..

tapi alhamdullillah..semalam aku rasa dak ok..
takde dah sakit kepala..
hari ni pon takde dah..
rasa badan pon lebih ok..
kalau tak sebelum ni rasa macam nak demam jer...

so tu pasal aku takde mud sangat nak update entry..
kalau ada pon sekejap2 jer aku online..
dah sakit kepala memang aku tutup terus...
kalau tak..melarat...

okeh..

saja hari ni warm up ngan entry dekorasi..sikit..
kat hall way ruang tamu...
bawah tangga yang tepi stor..
sebelum ni..kalau ko ingat..aku letak menja konsol cermin aku tu kat situ..
aku suka..
sebab..jadi macam titik tumpu..
bukak pintu utama..nak masuk rumah..nampak meja dan dekorasi kat situ dulu...
tapi..tu lah.. bila aku dah alihkan meja tu kat tengah2 ruang tamu...
jadi ruang asal..kosong..

ada beberapa idea aku nak buat letak situ..
tapi.. tak sempat nak pikir atau nak gi beli lagi..
nak carik idea lebih ringkas..dan mungkin lebih compact..
berbanding sebelum ni..
meja kaca tu agak besar..
tak menganggu jalan..tapi menganggu biler pintu stor..
kalau ko nak tau..kiteorang kerap bukak pintu stor tu..
jadi.. biler kate nak bukak pintu luas2..
kiteorang terpaksa tolak sikit meja kaca cermin tu dulu..
so..tu kali ni.. aku nak sumting lebih praktikal..




mencari sumtin seperti ini...



pasal tu.. nanti lah..
aku gugel2 idea dulu..
nanti aku rajin aku share ye ngan korang sekali..

buat masa ni..
kiteorang deko ngan barang sedia ada jer...
takde apa pon..simple jer...







frame Ikea Kufi yang sebelum ni letak kat dining area[lama]
ada 4 ketul..tapi aku letak 2 jer..
lagi 2 masih tersimpan..

aku plan nak tukar gambar lain...
ngah mencarik2 lagi ni..
dan rasa macam nak cat warna lain pada frame tu...cooper..may be...
sedang pertimbangkan..
kalau boleh nak elak kan putih...
kalau tak..biar jer lah macam tu...tengok sempat aku nanti..

gambar kufi tak elok letak bawah tangga ??..-aku terima
tapi macamane pula kalau ayat tu di gantung kat tingkat bawah [fes floor]
dan kite dok kat tingkat atas[2nd floor]-masih berada di atas nya jugak kan..??
n how bout kalau building tu ada 81 tingkat..
dan ada hiasan sebegini kat lobby area tingkat paling bawah..
pikir2 kan..dan bagi aku jawapan 


ok..tu jer aku nak share.. nanti aku update lagi yer..
korang nak beli Ephyra... boleh jer macam biasa..
aku buat minggu gaji deal..
tap laju2 order tau..
sebab nak clearkan stock yang ada ni..tak banyak..



dapatkan PRODUK EPHYRA ORIGINAL termasuk SKIN BAR EPHYRA dan INTEEMOR dengan harga yang LEBIH MURAHhanya di sini!!






EPHYRA PREMIUM PACK

Bukan RM 180...

TAPI LEBIH MURAH..!!!


beli 2..lebih berbaloi..


BAGITAU :: "SAYA NAK MINGGU GAJI DEAL" BILA WASSAP YER


KELEBIHAN MINUMAN KECANTIKAN EPHYRA ::



  • sesuai untuk lelaki dan perempuan
  • perubahan ketara seawal 3-7 hari !!
  • kesan pencerahan yang menakjubkan
  • ENERGY BOOSTER
  • Merawat serta mencegah jerawat / jeragat
  • Wajah cerah berseri tanpa perlu suntik atau rawatan laser
  • mengecilkan liang roma
  • merawa ECZEMA
  • Mencegah KEDUTAN dan kekenduran kulit
  • altenatif kepada suntikan VITAMIN C dan GLUTATHIONE
  • Menghilangkan tompok hitam dan PARUT
  • Meningkat kan fungsi SETIAP SEL dan MELAMBATKAN PENUAAN
  • meningkat kan PENGELUARAN SUSU IBU
  • Meningkat kan DAYA KETAHANAN BADAN / imunisasai badan
  • RAMBUT dan KUKU menjadi lebih sihat
  • memabantu MENYAH-TOKSIK dan pencemaran dalam tubuh
  • melancarkan PELAWASAN dan menghasilkan lulit yang cerah
  • MELANSINGKAN tubuh badan - menstabilkan METABOLISMA
  • mengempiskan perut buncit



  • WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089[ATY]

    [untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call/pertanyaan berbentuk peribadi tidak akan dilayan sama sekali]


    EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com


    UNTUK MENGETAHUI MENGENAI EPHYRA NGAN LEBIH LANJUT :: KLIK SINI

    3 comments:

    hamelia sunita Hamid said...

    cantik aty......

    izyan zulkiply said...

    jaga kesihatan kak aty

    wani ezryl * said...

    semoga sihat2 selalu, aty. mmg musim panas kan skrg.
    lawa deko2! ^^