Thursday, September 22, 2016

Dealer sah Ephyra[4 tahun] original dengan harga lebih murah dari pasaran !!




Ephyra membantu menstabilkan HORMON
bila hormon stabil.. jerawat pon akan makin berkurang/hilang insyaa Allah
Haid pon teratur..
dan membantu jugak KESUBURAN kita..



Dan untuk ibu yang menyusu badan, kesian pada anak jika susu tak cukup. Anak lapar...meragam nanti! .
.
Alhamdulillah ramai #ephyramommy berpuas hati sangat bila try #ephyra ni
Banyak khasiatnya!!! .
.
✅ Tambah susu badan. Sampai melimpah ruah....
✅ Beri tenaga berpanjangan! .
✅ Kulit ibu jadi makin cantik. .
✅Anak pun makin gebu. .
✅ Bagus utk pelawasan ibu.
✅ Tambah nutrien pada ibu dan baby.



.
Dalam banyak masalah, masalah jerawat ni paling buat orang selalu down. Malu betul nak jumpa orang kalau muka jerawat merah-merah. 

minum EPHYRA cepat2 !!Tak sampai sebulan insyaa Allah akan nampak dah jerawat tu makin kurang. 

Ephyra akan DETOX badan kite.. buang kekotoran yang ada kat dalam badan kite yang MENJADI PUNCA JERAWAT..KULIT KUSAM.. dan gelap..
memperbaiki masalah PELAWASAN jugak...
lepas tu.. Insyaa Allah.. kulit akan bertambah cantik..
bukan jer pada muka..tapi satu badan jugak..!!




LELAKI PON KENE JAGA MUKA TAU !!




parut semakin pudar - pori semakin baik
kawan2 pon boleh perasan akan perubahan kulit yang semakin cantik...


letih hilang.. badan lebih bertenaga..rasa segar..




LAMA DAH AMALKAN, RASA TETAP SAMA & KESANNYA MEMANG UMPHHH!
.
.
Sharing #ephyralovers ni dengan duta@memeysuhaiza sangat best! Dia dah amalkan #ephyra lama & memang puas hati dengan kesan yang #ephyra berikan. .
Alhamdulillah, formulasi ephyra dgn kandungan berkualiti spt Salmon Ovari Peptida, Kolagen Ikan Laut Dalam, Acai Berry, Acacia Gum, Ekstrak tomato, astaxanthin dan banyak lagi sumber semulajadi.



Rasanya memang sedap. Macam oren sugus gitu! Fresh dan yummy. Tak macam rasa collagen drink yg lain! 

minum sehari satu sachet pon dah memadai..
waktu pagi sebelum sarapan..atau waktu malam sebelum tido..
kalau nak kesan lagi efektif.. di galakkan amik 2 sachet [2 kali] pagi dan malam..

jangan lupa minum air masak lebih yer tuk kesan berganda..!!






EPHYRA...yg dipanggil Magic Potion oleh ribuan pengguna dah nak masuk 4 thn berada di pasaran! 
admin dah jual ribuan kotak minuman kesihatan dan kecantikan EPHYRA ni..
dan ramai yang setia dari kotak pertama.. hingga sekarang..

CERAH & FLAWLESS SELURUH BADAN KURANG DARI 1 MINGGU!

"Kalau dulu, muka saya kusam & kulit berminyak, dgn jeragat penuh kat pipi. tp sejak minum ephyra, jeragat cepat giler hilang & skang kulit muka saya makin cerah + flawless! Takyah nak makeup tebal sgt skang ni bile kuar rumah. Ramai dok tanya apa rahsia kulit saya jadi cantik - of coz lah ephyra!! 
"
- Puan Aleeya,30, Titiwangsa Kuala Lumpur

Khasiat EPHYRA  ni menyeluruh. Boleh bagi kulit cantik, badan sihat bebas toksin, bertenaga sepanjang hari dan yang paling best, makin muda glowing gebu gitu! 


.Ephyra ni bukan jer tuk kecantikan luaran..

tapi tuk kesihatan dalaman jugak..
#ephyra kan ada 9 bahan-bahan anti-oksida. 
Jadi bukan sekadar memberi kecantikan luaran, yang dalaman punnn cantik sama tau! 

Cubalah #ephyra untuk dapatkan hasil yang optimum dengan penggunaan 30 hari! 



==========================
KENAPA EPHYRA™ JADI PILIHAN RIBUAN PENGGUNA
==========================
🔸 9/10 pengguna laporkan nampak kesan seawal 3 hari
🔸Memperbaharui & melindungi kulit >70% ~ 80% LEBIH CERAH!
🔸 Kaya dgn agen antioksida & melambatkan proses penuaan
🔸Membersihkan kulit wajah bermasalah jerawat, jeragat, pudarkan parut jerawat & mencerahkan kulit kusam
🔸 Mengoptimumkan penyingkiran toksin berbahaya dalam badan
🔸 Meningkatkan sistem ketahanan badan & menambah tenaga
🔸 Mengawal berat badan & mengempiskan perut
🔸 Membantu meningkatkan kesuburan dan peluang untuk hamil
🔸 Mendapat kelulusan KKM > No Ruj (10) dlm.KKM-163/S/25 JLD.172
🔸Disahkan HALAL oleh JAKIM
🔸 Lelaki dan perempuan boleh minum
🔸 Ibu mengandung selamat minum ( jika tiada alahan teruk )
🔸 Ribuan testimoni berjaya dikumpul selama hampir 4 tahun di pasaran!


EPHYRA™ - SENTIASA MENJADI PILIHAN NO. 1 PENGGUNA DENGAN RIBUAN TESTIMONI BERJAYA! 


Inilah dia rahsia kulit putih mulus ~ SEAWAL 7 HARI!


insyaa Allah..

cuba dulu baru tahu akan kehebatan nya..

JOM KEKAL CANTIK DAN SIHAT dengan EPHYRA...




dapatkan PRODUK EPHYRA ORIGINAL termasuk SKIN BAR EPHYRA dan INTEEMOR dengan harga yang LEBIH MURAHhanya di sini!!





WHAT'S APP / SMS 

 019-2085089[ATY]


[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call/pertanyaan berbentuk peribadi tidak akan dilayan sama sekali]





EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com


untuk pertanyaan lanjut mengenai produk