Wednesday, September 14, 2016

di sebalik gambar yang nampak sempurna....






alaaaa... napa shaquille pandang tempat lain..


selepas hampir 10 snap.. baru nampak sempurna sikit gambar kami 4 beranak..




jujurnya.. bukan mudah nak amik gambar yang sempurna..
qaleef senang dah bila mintak pandang camera..
tapi shaquille tu.. ko nak mintak dia stand still few 2nd memang bergaduh..!!
in fact.. yang atas ni antara gambar2 boleh di kira agak sempurna tuk kami 4 beranak 
boleh lah framekan...
kesian kiteorang takde gambar elok macam ni tau..yang cukup 4 beranak...hahaha.. betul ni tau..







tak lengkap pon masa ni..fared pon takde dalam ni sebab dia yang amik gambar [kiteorang lupa bawak tripod]
abang aku ke dua takde.. balik kelantan..adik2 aku [anak2 umie pon] ada yang tak ikut ke sini sebab beraya kampung melaka..
kalau ada pasti lagi seronok..
kalau ikutkan.. malam tu..aku pon nak ikut Pak Jalil beraya melaka pulak..
tapi.. macam tak larat jer pikir dari utara ke selatan nak meredah jammed..
dari perak ke rumah aku jer pon dah 2 jam..
kalau nak anjak ke Melaka.. tambah lagi lebih kurang 2 jam setengah kalau tak jammed.. 
malam tu nak kene balik terus jugak sebab abah sado keje site..coti sehari jew..
shaquille pon dah mula buat perangai dah hari tu..
kalau tak.. mesti lagi meriah.. berkumpul ngan adik2 pulak kat melaka..
walaupon macam tak sampai hati jer nak tolak permintaan pak Jalil yang macam mengharap sangat jer nak kiteorang ikut dia sekali..
tapi tu lah... dia takper..coti lama...huhu..
ni pon.. masih kat melaka lagi ni dok update gambar..pfftttt..
insyaa Allah.. nanti ada kesempatan..ikut pak jalil beraya kat melaka pulak..

besar sebenarnya kuarga aku ni...
cuma macam tak perasan sangat jer.. heheh..









4 comments:

ora adzlin said...

selamat hari raya !!

Chekgu Azrine said...

seromok tgk aty punya raya...sebab ramai dan besar family aty....best!!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sama la Kak Mirror pun..
Mcm Aty.. dpt juga akhirnya bergambar sempurna. Klu Akak.. sekali snap, utk snap kali kedua dorang tros lari. Huhu.. sabo jer ler..

Siti Fatimah said...

same la kite pon, mmg susah nk bergamba ber4. Setahun sekali je kot. haha. Apaknye nmpk camera mcm nmpk antu, sebendang nak lari. adoi. bukan takat susah nk amek gamba anak, nk snap pic apak pon bercinte..huhu