Tuesday, September 13, 2016

Hanya 3 LANGKAH MUDAH membersihkan wajah dengan PRODUK SKIN CARE SERIES EPHYRA..





SKIN CARE SERIES EPHYRA ni memang ngah laku keras...!! series..
setiap minggu aku topap 2 kali..
selalu rasa macam..okeh.. cukup lah kot stock ni..
tapi setiap kali pon.. habes dalam masa 2 hari !! 
amik banyak2 pon macam tu jugak..

ada customers baru...
ada dari regular customers yang dah biasa amik minuman kolagen Ephyra..
derang kate.. kasan nya lagi 'meletopssss..!!'

eeahh.. ahkak pon pakai lah..
skin bar tu.. memang dah lama pakai..
serum tu ahkak suka sebab tak melekit walaupon gel..
lepas sapu kat muka..cepat jer kering..
lepas tu.. fresh rasa..sejuk segar jer..

dan yang latest.. baby Ephyra.. SKIN SNOW MOISTURIZER..
sebenarnya.. aku tak suka nau pakai sebab pikir mesti nanti berminyak2 muka..rimas..
tapi.. AJAIB giler.. skin snow ni.. tak buat kulit kite berminyak pon lepas pakai tu..!!
rasa moist.. segar.. lembut.. wangi pulak tu...
ahkak suka sangat..!!
terus gigih pakai tak tinggal hokeh..
walaupon kekadang malam tu dah baring2 dah tutup lampu nak tido..
kalau terlupa pakai.. sanggup ahkak bangun pakai... hahaha.. ini jujur..

apa kelebihan EPHYRA SKIN CARE SERIES ni..??


"Bintik hitam, jeragat degil & parut berlubang semua kat pipi ngan hidung akak ni sampai seriau nk tgk muka sendiri...Tp tu dulu...
Skang lepas pakai satu set Ephyra Skin Care, mmg beza sgt! Baru pakai seminggu kulit makin CERAH, parut2 & jeragat yg degil2 tu makin HILANG. Best giler!!
Sampai ramai kengkawan opis ingat hakak gi buat laser!! Nan hado la nk laser2 ni dik ooii. Set ni ni dahlah xmahal, guna dua kali sehari, x melekit & x berminyak langsung. Dlm first week tu, nampak muka makin GLOWING, parut lekuk2 semua makin licin & jeragat yg tompok2 yg mencomotkan muka dulu, skang makin lama makin hilang!!! "


- pengguna tegar; kak Mazlin, 32 thn Shah Alam



haaa... ni salah satu TESTIMONI pengguna EPHYRA SKIN CARE SERIES ni tau..
bukak ahkak jer yang cakap...

ramai yang tanya..
acaner nak pakai set ni..

sebelum tu..ahkak nak bagitau..
apa yang ada dalam EPHYRA SKIN CARE SERIES ni dulu

1] Ephyra SkinBar ( sabun muka ) 

2] Ephyra Skin Nano ( advanced repair serum ) 

3] Ephyra Skin Snow ( advanced repair white moisturizer )


nak pakai nya pulak..senang jer... HANYA 3 LANGKAH MUDAH..!!
yang ahkak suka..sebab skin care ephyra ni tak cerewet pemakaian nya..
biasanya.. ahkak akan consult sekali pembeli..
tapi..saja2 nak share jugak kat sini..
kot korang yang belum tau tu..nak try2 ker kan..
ahkak share satu persatu yer..
bersama kelebihan2 nya sekali..




1. Gunakan EPHYRA SKIN BAR yang berfungsi MEMBERSIH & MENCUCI KULIT WAJAH dari kotoran.

2. Ambil  EPHYRA SKIN NANO utk MERAWAT MASALAH KULIT DARI DALAMAN.

3. Sebagai PERLINDUNGAN & MAINTAIN cantik-gebu-cerah, gunakan EPHYRA SKIN SNOW utk kekalkan kelembapan wajah & lindungi kulit dari masalah & pencemaran!

Senang je kan? Tak perlu susah-susah. Yang penting, semuanya tak melekit, tak berminyak dan cepat sangat meresap! .






KELEBIHAN EPHYRA SKIN BAR

­čö╣jerawat terus kecut & kesan bekas jerawat cepat hilang
­čö╣jeragat di kawasan bawah mata turut pudar & hilang
­čö╣lebam bawah mata tiada lagi
­čö╣kulit jadi lebih cerah & gebu
­čö╣menghilangkan jerawat 

­čö╣menghilangkan jeragat degil
­čö╣menghilangkan bintik-bintik hitam
­čö╣hapuskan 'blackhead' di hidung
­čö╣melembapkan kulit & naikkan seri wajah ( glowing )
­čö╣disahkan selamat oleh KKM ( NOT 150403494K)
­čö╣Sekotak bleh tahan 1-2 bulan





Teknologi Nano yg digunakan dalam EPHYRA SKIN NANOadalah teknologi yg dipatenkan di Switzerland. .
Berfungsi dalam mengecilkan partikel serum kepada saiz nano (sangat-sangat kecil), ia menjadikan serum mudah meresap ke lapisan kulit yg paling dalam. .
.
Seterusnya partikel serum ini akan memulihkan struktur dalaman kulit dan jadikan permukaan anjal serta tak berminyak!


KELEBIHAN EPHYRA SKIN NANO

✅ Mengecutkan jerawat.
✅ Hilangkan parut jerawat & jeragat. .
✅ Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yg kendur.
✅ Cerahkan kulit kusam.
✅ Baiki tona kulit tak sekata.
✅ Hilangkan bintik-bintik hitam





EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas mencuci muka dgn Ephyra Skin Bar & juga selepas menggunakan Ephyra Serum. Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
.
Kebaikan Ephyra Skin Snow :

1️⃣Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
2️⃣Mencerahkan seawal 9-14 hari
3️⃣Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
4️⃣Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
5️⃣Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
6️⃣Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
7️⃣Menambahkan keserian kepada wajah bagi glowing effect 





SEMUA PRODUK EPHYRA termasuk SKIN CARE SERIES ni..adalah ORGANIK..

TANPA ::

❌ Paraben.
❌ Merkuri.
❌ Hydroquinone.
❌ Bahan Kimia yg boleh rosakkan kulit.

EPHYRA SKIN CARE menggunakan 100% ekstrak semulajadi & terjamin selamat serta halal utk pengguna! ❤️ semua jenis kulit, lelaki & perempuan boleh guna!
 


jadi.. korang jangan risau kulit merengsa ker..
atau mengering..menengang bagai tu..
produk ephyra TAK AKAN MENIPISKAN kulit..!!

jadi.. apa tunggu lagi..
jom try sekarang..READY STOCK.. DAN ORIGINAL..



WHATS APP/SMS 019-2085089

[no call / personal massage allowed]

nurha_abdul82@yahoo.com