Tuesday, September 27, 2016

tak DIET pon berat badan turun ?? macam tak percaya...!!! cuba lah INTEEMOR..







PANIK X DIET PUN BERAT BADAN TURUN 7kg


 "Sis, INTEEMOR ni bleh kuruskan badan yeh? Berat saya TURUN 7kg! Panik gak memula. Hahaha. Sebab X de pon tahan makan n x de pulak asyik ke jamban je. Minum ni sebab nk bagi sihat dalam & luar, alhamdulilah - badan pon bertenaga n rasa lebih ringan. Dan plg best, suami puji badan MAKIN SLIM. Tu yg check, tgk2 berat turun 7kg! Tq kak..."



ADA MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN?


Badan kita perempuan ni selalu naik berisi especially kalau lepas beranak kan.
Lagi-lagi jenis kalau makan sket je dah cepat giler naik badan. 

Bile diet.. kurang makan, susah pulak nak turun berat.

biasa tu terjadi pada kaum perempuan ni kan.. ngeri..!!

Stress kengkadang bile gemuk ni. 

Badan rasa lebih berat, rasa x yakin bila keluar umah, 

dan paling x best - Suami tegur badan makin Naik!! Gggrrrrr.. 




NAK TAK DAPAT HASIL MACAM NI?

✔ Turun berat badan secara selamat
✔️ Berat badan turun 3kg - 8kg seawal 10hari ke 30 hari 

✔ Membuang toksin dengan cepat
✔ Mengempiskan perut 

✔ 100% kandungan semulajadi + makanan sunnah
✔ Boleh diminum sebelum atau selepas makan 

✔ Menyelesaikan masalah haid x teratur & keputihan yang kronik dengan kandungan herbal khas utk wanita
✔ Badan lebih bertenaga
✔ Tidur yang lebih nyenyak 





RAHSIA KEHEBATAN INTEEMOR YG RAMAI X TAU 



­čö╣Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan anda tanpa diet melampau
­čö╣Menghilangkan GEMUK AIR utk mereka yg berat badan mcm YOYO
­čö╣Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
­čö╣Mengurangkan selera makan, sekali minum memang boleh rasa
­čö╣Meningkatkan metabolisma anda 

­čö╣Membaiki sistem pelawasan anda supaya senang lawas tanpa julap
­čö╣Rasa jus yang sangat sedap!
­čö╣Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas








DILULUSKAN KKM - no ruj 040815/07/290 

❤️Telah terbukti berkesan oleh testimoni2 yang berpuashati!!!



DAPATKAN HARGA PROMOSI PENGENALAN SEKARANG

RM 49 sebotol
 (tak termasuk postage) 

( harga selepas pengenalan :: RM69 ) 








WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089

[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call/pertanyaan berbentuk peribadi tidak akan dilayan sama sekali]


EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com

UNTUK MENGETAHUI MENGENAI EPHYRA NGAN LEBIH LANJUT :: KLIK SINI