Saturday, October 22, 2016

Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik dengan SKIN CARE SERIES EPHYRA ORIGINAL DI SINI
EPHYRA SKINCARE SERIES TIADA TANDINGANNYA! .
.
Bermula dgn diri sendiri, lepas tu kawan-kawan pun mula tanya pakai skincare apa.... tak banyak tanya--- terus kita tunjuk #ephyra aje! .
.
Ephyra Skincare Series memang terbaik. Untuk semua jenis kulit, lelaki & perempuan! .
Kita ada sabun ephyra skin bar - mencuci , serum ephyra skin nano - merawat dan ephyra skin snow moisturizer - melindungi.
.
.
Semua lengkap kan! Dalam satu set semua ada.

CONFIRM TAK GUNA YG LAIN DAH!!! .
.
EPHYRA SKIN CARE SERIES memang buat orang puas hati tau! Serba serbi lengkap. Nak putih - boleh! Nak gebu - boleh, nak kulit licin - boleh, semua boleh!!! Memang best


Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik : .

STEP 1 - MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar


Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar.


♦️HARGA RM39 ( tak termasuk postage / semenanjung ) .


STEP 2 - MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair


Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak! 


♦️HARGA RM 68 ( tak termasuk postage / semenanjung ) .


STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. 


Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam tau! Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam! ♦️HARGA RM48 ( tak termasuk postage / semenanjung ) .

Seawal 3 hari penggunaan

Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING. 

EPHYRA SKIN CARE SERIES paling bagus untuk kulit kita sebab ia penjagaan menyeluruh! Dari dalaman sehingga ke luaran, semuanya Ephyra jaga! .

EPHYRA SKIN CARE SERIES, JENAMA YANG DIPERCAYAI SELURUH WANITA DI MALAYSIA!Memang tak menyesal punya! Bukan aje rasa kulit makin cantik, memang tak berminyak, jerawat kecut, parut pun hilang dan pudar tau..Insyaa Allah.. 

cuba lah dulu... 
WHATS APP /SMS [ONLY]

019-2085089 [ATY]