Thursday, January 05, 2017

KAMELY SUIT - belum launching..tapi ramai dah mula order !!




korang... aku dah..eerrr..baru nak lancarkan produk pakaian pertama aku di bawah jenama CLOCHE 
iaitu KAMELY SUIT.. yang datang dengan crop tops dan palazzo pants sepasang...

eeaahh..apesal sekema sangat ni..hahaha..

selama ni promote barang orang..ok jer..konpiden jer rasa..
tapi biler nak promote barang sendiri..macam segan2 pulak.. bahahaha..
ngada sangat ni..

orang kata.. kalau kite nak jual sesuatu barang tu..
kite kene jatuh cinta dulu..
dan..bagi aku..kalau bukan sebab barang sendiri pon..
aku jatuh cinta dengan KAMELY SUIT ni hokeh..!!
dan aku rasa..ramai orang pon macam tu..
sebab.. sejak aku post kat IG n FB 2 hari lepas..
alhamdulillah..orang dah mula start order..

so.. sekarang..aku nak lancarkan kat blog reader pulak..
korang dah boleh buat pembelian dari saat ni yer..

korang tau tak..saja nak share ngan korang ni..
sengaja aku buat potongan serong [crop] sebab nak kasi nampak effects lansing dan tinggi 
dan yang sangat2 kurus macam aku ni pulak...
potongan macam ni BOLEH ELAKKAN korang nampak lagi bertambah kurus..[orang kurus jangan pakai baju lurus sangat yer..]
tu yang besh nyer tu..

nampak tak..nampak..keistimewaan nya.. 2 in 1..
so sapa2 pon boleh pakai..
tak kire kurus sangat..atau comel2 berisi..
kalau yang memang potongan badan cantik tu..lagi lah cun kan pakai baju2 macam ni..peegghh...









bahagian belakang yang labuh tutup bahagian punggung




KAMELY SUIT - BLUE MINT









KAMELY SUIT - CREAM BEIGE 


korang boleh pilih antara 2 color cun kat atas..
insyaa Allah..akan tambah lagi color2 lain pulak lain kali..

Material : Como Crepe yang TAK PANAS
TAK TEBAL
TAPI TAK JARANG

dan memandangkan aku jenis malas nak gosok pakaian susah2..
jadi.. baju ni memang jenis SENANG SANGAT NAK GOSOK yer..
boleh masuk mesen basuh tak yah ko susah2 hantar dry cleaning bagai..




BLOUSE [Top] BREASTFEEDING /WUDU' FRIENDLY [zipped sorok bahagian dada]
dan butang di lengan

so.. korang senang nak pakai pergi mana2..dan tak kire masa..
nak pakai gi opis pon sesuai nampak cun..
apetah lagi nak gi jalan2..
pakai gi kenduri pon nampak sopan..senang nak bergerak..


Palazzo pulak ada getah kat bahagian belakang
dan zipped sorok...
ada poket kiri kanan..-macam aku jenis suka simpan bende kecik2 macam parking ticket..atau kunci kereta kat dalam pocket..
senang nak simpan dan senang nak capai konsep nya giteewww..


KAMELY SUIT datang dengan 4 size iaitu : S / M / L / XL
[aku pakai size S]


HARGA

TOP [BAJU] sahaja : RM 69
PALAZZO [SELUAR] sahaja : RM 69
*tidak termasuk postage

tapi..tunggu dulu...ada yang istimewa nak kasi kat korang.. 

COMBO SET KAMELY SUIT 
[baju dan seluar]

HANYA RM 109 SAHAJA..!!
[JIMAT RM 29 !!]


murah dah tu..!! sebab biasa orang jugal Rm 149 ke atas hokeh satu set macam ni..
dah lah praktikal..boleh pakai gi mana2 jer..
BF and Wudu' friendly..
kain sedap tak yah nak gosok susah2..
paling penting.. insyaa Allah korang akan nampak cantik jugak..!!!





apa korang tunggu lagi..

Whats app/sms sekarang 

+6011-23451742 [CLOCHE] 

FACEBOOK :: Cloche By Atyfared

INSTAGRAM :: cloche_byatyfared





4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

eima said...

mmg cantik klu ko pakai cantik mcm ni aku mesti comey jugak sbb aku ngan ko sama size kot ... jenis kurus ....

tgu pas bln 4 br bleh order ni ...skrg ni tak muat .. hihihi


aty ...pasal PRASEKOLAH tu
prasekolah ni adalah salah satu sistem persekolahan di sekolah kebangsaan atau sekolah-sekolah kerajaan untuk kanak-kanak 5-6 tahun ...selalunya 6 thn baru dapat masuk prasekolah sebab tak de kekosongan .... guru yang mengajar adalah guru bertauliah yang dilantik oleh spp dan jpa berkelulusan ijazah pendidikan awal kanak-kanak .. nak masuk prasekolah ni susah bagi ibu bapa yang berpendapatan tinggi ... sebab peluang bagi anak2 berpendapatan rendah lebih tinggi .... pra sekolah menggunakan sistem pendidikan kebangsaan yang dikeluarkan oleh KPM. satu kelas cuma 25 org murid dan ada 1 guru dan pembantu pengurusan murid.

nilai bayaran bergantung kepada sekolah .... mcm sekolah alisha bayaran pendaftaran RM 200 ..sekali byr je...termasuk 2 bj sukan dan 1 uniform...
yuran bulanan tiada ditanggung oleh kerajaan malaysia dan makan sarapan dan minum pagi pukul 10am juga ditanggung... masa sekolah dari jam 7.30am hingga 12.00pm setiap hari ...cuti sekolah sama seperti sekolah kerajaan lain ....oh lupa ... prasekolah di dalam bangunan sekolah ...

faham tak ni ... hahaha aku pun pening

- dieyana - said...

cantik.kite nak tgk+tunggu 2 warna lagi ;-))

Mila Ahmad said...

nampak sopan kak, selesa je