Friday, March 24, 2017

KHASIAT EPHYRA UNTUK IBU HAMILWAKTU BILA IBU MENGANDUNG PERLU AMBIL SUPPLEMENT TAMBAH SUSU @ MILK BOOSTER?  SEBELUM @ SELEPAS BERSALIN?


Very Good question!!! Apabila wanita mengandung, soalan yang kerap menghantui mereka adalah "Cukup ke susu badan dia untuk si anak?". Malahan soalan ini adakalanya membuatkan para ibu tertekan. .betul kan...
.Nak tahu tak bagaimana EPHYRA memberikan manfaat buat ibu hamil & anak dalam kandungan?
.

EPHYRA mengandungi Kolagen Ikan Laut Dalam iaitu kolagen ikan putih dari perairan Perancis. Perairan yang selamat & tidak tercemar. .

Kolagen ikan laut dalam ini kaya dengan sumber protein dan kalsium yang sangat bagus untuk penghasilan susu badan dan pertumbuhan otot serta tulang bayi


Khasiat tambah susu @ milk booster merupakan satu BONUS bagi #Ephyralovers yang mengandung. EPHYRA dengan formulasi 9 bahan semulajadi sebenarnya menyeimbangkan semula hormon dalam badan si ibu. Ramuan dalam EPHYRA menyingkirkan toksik dalam badan dan secara tidak langsung mengembalikan hormon susu dalam aturan yang betul & seterusnya meransang kelenjar susu untuk mengeluarkan air susu. .
Jadi, seeloknya EPHYRA boleh diambil ketika ibu sedang mengandung lagi. Ia sebagai persiapan untuk tubuh kita menyemibangkan hormon & menyingkirkan toksik yang tak diingini. .
.
Bila baby lahir...Haaaa kau! Penuh mulut dia minum susu tau. Ibu pun senang hati, bayi pun sihat! 

[ MAINTAIN BERTENAGA - WALAUPUN BERBADAN DUA! ] .
.
Keletihan membuatkan para ibu hamil jadi lemat badan & adakalanya mood swing! Perubahan hormon menjadikan badan mereka tidak bertenaga & tak larat nak lakukan rutin harian. .
.
EPHYRA dgn bahan semulajadi - membuatkan ibu kekal cergas, tanpa lemah-lemah badan. Supplement tambahan ini bukan sahaja bagus untuk kesihatan ibu, anak juga mendapat manfaatnya. .
.
Siap boleh prepare penyusuan badan lagi. Insya Allah susu tak putus! Boleh buat stock & senang nak naik kerja nanti. Tak payah risau anak tak cukup susu di rumah pengasuh!


PREMIUM PACK EPHYRA 
RM149 [sm]/ RM159 [SS] SAHAJA !!
[harga PROMOSI untuk tempoh masa TERHAD]

[30 SACHETS / SEBULAN]
FREE POSTAGE / FREE BOTOL SHAKER019-2085089 [ATY]
[hanya untuk urusan jual beli sahaja]


email : nurha_abdul82@yahoo.com