Sunday, April 09, 2017

tak sampai sebulan kulit dah semakin cantik..??!!! biar betul...

Macam tak percaya sis! 20 hari je - semua jerawat & parut kecut. Kulit rasa soft je! 
Jerawat batu yang besar kat muka - kecut dan tak tinggal parut! .
.
Tu baru 20 hari sis. Kalau amalkan lagi... Insya Allah bertambah elok wajah sis. Bertambah cantik kulit sis!
.
.
EPHYRA dengan gabungan formula semulajadi seperti Astaxanthin, Kolagen Ikan Laut Dalam, Superberi, Ekstrak Tomato dan pelbagai lagi membuatkan kulit cantik dari dalam. Memperbaiki struktur kulit dan menghilangkan parut jerawat dan mematikan bakteria punca masalah jerawat.


meningkatkan metabolisma badan..menyeimbangkan berat badan.. bagus tuk pelawasan!!Ephyra membantu menstabilkan hormon dan period..

Korang pernah terfikir tak kenapa udang, ketam, salmon warna merah? Sebab adanya Astaxanthin. Astaxanthin terdapat banyak dalam makanan laut kerana ia umpama sistem perlindungan terbaik untuk hidupan laut dari sinaran cahaya matahari. .
.
Astaxanthin juga terbukti 500kali ganda lebih kuat dari Vitamin E dan 800 kali lebih kuat dari CoQ10 sebagai bahan anti-oksida. Bukan tu je, ia juga membantu meningkatkan imunisasi badan dan membantu menguatkan sistem kardiovaskular.

PREMIUM PACK EPHYRA RM 149 [sm] SAHAJA !!
[harga PROMOSI untuk tempoh masa TERHAD]

[30 SACHETS / SEBULAN]
FREE POSTAGE / FREE BOTOL SHAKER


019-2085089 [ATY]
[hanya untuk urusan jual beli sahaja]


email : nurha_abdul82@yahoo.comKami nak semua orang merasa Khasiat Ephyra ni. Jadi, kami kasi harga KASIH SAYANG, bagi semua orang jadi #ephyralovers.