Saturday, May 29, 2010

episode 3-RuMah lepas kawen~

ok.. tinggaL kan Lagi sekejap cerita pasaL wedding Planing aku...

teruJer ceriTer pasaL umah lePas kawen aku tu tak abes Lagi..~ngeee

sambungan dari
*
*
episode 2-RuMah lepas kawen~

sambUngan dari ahad Lalu jugak~ngeee

*
*
*
*
*
*
baLik dari Lepas tengok rumah
n baYar deposiT
*
*
*
*
Terus pergi tengok perabot...~huhuhu
Teruje Ok...!!


niat hati nak surVey
1- seT sofa
2- seT meja maKan
3- seT kabiNet TV
~ yang ni suMer aku yang beLi.. sebab kaLo ikut en Tunang.. tak de ni suMer pon tak per...nak biar kan kosong Jer~ngeee 




so yang ni puLak En tunang yang beLi nanTi..
Television - daH ade..
Peti ais
Mesin baSuh


*
*
*
*
*
ok.. Layan duLu pisc yang aku kene beLi dan ade yang dah beLi..weeeeee

1st ~set soFa

~ ni kat cavenci bukit Tinggi ~


~ ni kat sebeLah caVenci..tapi tak ingat ape name kedai Tu~ngeee~
canTi.. tapi materiaL kain yang tempat sanDar tu warNe puTeh..n tak de piLihan kaLer lain.. pikir unTuk jangkamase panJang..mudah kotor Ok..!!


~ kiteorang pekenan kat set L-shape nie ~
simPle.. nice.. 
paLing penting kaLer seLamat n washabLe...
*
*
*
*
*
*
kenaPer L-shape sofa..?? entah.. aku suker..~ngeee
Lagipon aku pikir nanti.. boLeh mix n match with sofa or akseseri Lain.. n yet..menjimat kan ruang..

ade gak 3 seaTer yang aku teNgok..


*
*
*
*
*
*
tengok jer duLu.. beLom beLi Lagi.. ~

2nd - seT meja maKan


~eerr.. aku tengok saTu ni jer... ade promotion... murah.. aku suker atas tu kace... simpLe n canTik..!! ~untuk aku Lar...huhuhu

 nak yang ade kunsYen2 kat kerusi macam nie

huhuhu ~ tapi wat mase ni..ni jer yang aku mampu beLi..
*
*
*
*
*
 * 


~ dah sampai kat umah baru aku tu pon khamis aritu..!!!~


3rD - cabiNet Tv
ok..yang ni pon aku ade gambar satu ni jer..
banyak yang aku tengok kat caVenci tu..
banyak yang canTik2 dan harge not bad gak..

aku pekeNan n terus beLi yang nie..
*
*
*
*
*
*

 ~puTih - tapi beLom sampai Lagi...tak sabar..!!!~ngeee  


ok... tu jer yang aku mampu... huhuhu..
akseseri tambahan..mungkin Lambat Lagi..


Lepas2 kawen ok...



5 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

cantik set meja mkn tu... :)

ElyaElmo said...

Best nyeeee..dah ade rumahh befoere kawinnnn..nak juagkkkkk

wani said...

sofa L shape terbaik!
suka jugak sebab jimat ruang.
hihi.

@ty_farEd said...

pn yanie..~ cantik dan murah taw..!! suker suker..nak beLi yang mahaL2 tak mampu lagi..~ngeee..kene pikir pasaL kawen duLu...

ElyaElmo~ besh gak ar..tapi penin taw..sebab sibuk pikir pasaL kawen..n sekang kene pikir pasaL umah sekaLi...

waNi~ yup..i love L-shape sofa so much..!! betul..menjimatkan ruang...
n cantik gak kan...weeee

fia said...

cantik meja makan tu...simple but elegen....hitam itu gaya kikiki