Monday, June 07, 2010

sePupu aku kawen..~

aku bertunang duLu sebeLom die.. tapi sekarang die yang kawen duLu...!! wuhuhu

aku ader cerite pasaL majLis pertunangan die kat SINI

tapi tak per...tahun ni memang kiteorang sedare mare kenyang makan Lauk kenduri jer ar.... ~ngeee

next : iaLah Aku ok..~

eerr..sepatut nyer ade lagi sorang kesen Lelaki aku nak kawen buLan 6 nie..tapi.. tuLar..jodoh tak panJang..
n maLang nyer...kezen aku ni yang buat perangai..cisss....!!

huhu..tapi yer ar..ape2 pon..e'thing must be hav a reason.. n for me... Allah tu Lebeh tau...

cehhh....

ok..berbaLik pade citer pade kezen aku yang lagi sorang nie... Shahirah

mase majLis pernikahan aku tak datang..sebab..hari Jumaat Ok..~ n saat tu aku ngah sibuk kerje..~ngeee

so..agambar2 yang aku sharing kat sini ..mak aku yang amik... kot...






gambar mase nikah jew ader..!! mase kenduri kawen esok nyer..bateri camera dah abes...!!! adeeyyy...

yang aku ader ni pon..picTure dari hp...

tema kawen kaLer pepeL... kezen aku ni pakai kaLer pepeL biji kundang..canTik..!!
tapi..eerr..aku tak pasti kenape die sikit chubby... sedang kan sebeLom ni aku tengok die maintain jew...~ngeee

 ~hantaran kepada pihak Lelaki ~

~ hantaran kepade pihak perempuan~


ape pon..tahniah tuk kezen aku syaheera n suami.. hope berbahagia..berkekalan hingga ke hujung nyawa...aminnn...

1 comment:

farahfatihah said...

minggu ni musim kawen huhuhu