Tuesday, March 08, 2011

Car Boot Sales di Stadium Shah Alam - episode2

ade puLak episode 2 ek..[huhu]
ari tu kiteorang datag dah tengahari...
panas terik.. n kedai pon banyak dah tutup..
tak shiok nak jaLan2..
So.. tekad nak datang Lagi minggu Lepas ni...
masih sangat panas Ok....
redah dan redho jer lar...[huhu]


aku tak shopping pon...
Asben ngan adik aku yang shopping kaLi ni..
aku..?? hanye beLi satu Tormos air yang cute nak bawak gi kerJa...[weeeeee]

kaLau ade sesaper yang tak tau kat maner tempat ni..
and nak pergi boLeh tengok n bace kat n3 INI ok...
have fun...!!!

p/s :: duLu2 memang derang meniage dekat2 kereta n boot masing2..
tapi sekarang dah makin banyak orang meniage n banyak brang...
so.. macam tak sesuai lar puLak kan nak meniage kat dalam boot kereta jer...
yang kekaL hanye Lah name 'car boot saLes' tesebut 


4 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

makkkkkk....nak balikk..
nak pegi sini jugak..
kompem tersawan jugak huhu ;p

nuraitul said...

car boot sales ke kak..??xnmpk rupa pn diorg niaga kat car boot..sepatutnya diorng kna meniaga kat car boot la kan..??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye...

A.s.t.i.n.a said...

la ingatkan derang jual boot kete... hoho