Friday, June 14, 2013

MAMALOVE/ Sweet Heart Paris WAREHOUSE CLEARANCE 2013 !!!





ramai yang tunggu aku update pasal warehouse clearance sales ni...
maklum jer ar...warehouse sales ni kat Kota Kemuning...
dekat2 ngan area umah family aku...
dan lagi...warehouse ni takde pon di war-war kan macam pureen ker..baby kiko ker....

selalu aku nampak dan perasan pon..
mse on the way pergi balik umah family aku tu..
kalau masuk dari kota kemuning tu..memang berderet2 ar banner bunting...
kat situ baru tau...tu pon selalu aku tak hapdet pon kat ko kan..
dah habes 'kenduri' baru nak heboh kat blog...hampuuunnnnn...!!!

tapi kali ni....
ko memang bertuah lah..
sebab...Mr Yap [Asst Manager] dari Wah Ha Children Products Sdn Bhd tu sendiri email aku bagitau pasal MAMALOVE / Sweet Heart Paris CLEARANCE SALES ni tau...!!
soh aku bagitau kat ko2 semua tuk datang serbu ware house derang kat KOTA KEMUNING SHAH ALAM tuh...



nanti aku bagi ko alamat warehaouse tu eh..
ni nak share sikit koleksi gambar aku pergi warehouse sale tu tahun lepas...
kalau ko nak cari baby walker ker...stroller ker...baby seat..jogger..swing/bouncer/rocker..palypan..
datang lah awal..
kat situ banyak jual..tapi cepat gak habes yang cun2...
hanrge pon aku rase murah dan berbaloi...!!












koleksi gambar tahun lepas aku pergi [entry]






aku tak de map nak bagi ko...
ko refer jer lah ikut alamat bawah ni... 





Wah Ha Children Products Sdn. Bhd. 

is the brand owner for Mamalove
No 21, Jalan Anggerik Mokara 31/47,

Seksyen 31, Kota Kemuning,
40460 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.
Tel : +603-5122 3009

International : +6017-287 9938
Fax : +603-5122 6009
Email: sales@wahha.com.my


TARIKH

28 - 30 JUNE 2013
10 am - 6 pm




ko kalau nak datang..dari kesas tu...lalu depan HICOM proton...
masuk ar ikut Kota Kemuning...

kalau dari federal h'way..
ko carik ar lebuhraya LKSA -masuk tu direct terus ke Kota Kemuning...

biler dah masuk Kota tuh...ko akan nampak banyak bunting n banner berderet terus ke kilang..
hati2 tau..dalam tu banyak round board...
kawasan perumahan...
tapi warehouse ni kat kawasan kilang besar2...
in syaa Allah tak susah...


p/s :: aku nak beli kereta tuk Qaleef....










22 comments:

antalya said...

thanx for sharing. seb baik tak termissed kali ni hihihi..hopefully ada jual beskal utk bebudak lah

Rina Bahari said...

wow...menarik tu...mcm warehouse sale mydear gak yerk...tq bg info

ettyzukhair said...

waahhhhhhhh

Mimy Hamid said...

tq aty...nanti remind aku eh..sbb nak beli barang Fayel gak..takut aku lupa

cikpingu said...

alaaaa.. mesti xdpt pegi..huhuhuhu..

eima said...

kereta itam tu ke .. review la rega aty ...

cheQmOomOo said...

weee tQ :)

Aine Ainun said...

Heheeeeeh lupakan.....jauhhhh nun....

m@m@yAyA said...

lau nak kirim kat aty jer bole dak?aci x?
sb jaula mmg fail area sn..huhu

Chekgu Azrine said...

menarik..harus terjah ni..

azizah :) said...

menariknya kak.. tak dapat la nak g.. xbalik semenanjung lagi..huhu

IeRA said...

best juga pergi.. tp dah tak de anak kecik

syafiqakarim said...

da bole suruh kakak p sini nihh

~YUN~ said...

Aty ada x car seat??mcm bes jee!!

Cik Puan Rara said...

yeay! thanks for update aty.nk g lahhhhhh.heee

f.m.y said...

Senang tak nak pergi? Ape landmark berhampiran??

Syafinas said...

tQ update.tp xtahu ank beli apa..nak beli walker tp bersalin lama lg...kang beli awal takut dah bersalin walker dah rupa apa kena keje dgn anak2....

KekandAdinda said...

http://www.bigsale.com.my/promotions/26661/mamalove-warehouse-sale--shah-alam.aspx
ni link maps dia hehehehehehehehehe
sy nak tany lah stoller dia pling murah akak tgk tahun lps brp hehehehehehe

Rose Azadir said...

Salam, harus pegi nie... sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Nor Asmawati said...

Dh lepas lh. Ada lg ker dlm msa terdekat ni. Nk beli walker lh

Nor Asmawati said...

Dh lepas lh. Tak tahu pn. Ada g ker dlm msa trdekat. Nk beli walker. Dh lma cri mahal2 lh

Nor Asmawati said...

Dh lepas lh. Ada lg ker dlm msa terdekat ni. Nk beli walker lh