Tuesday, October 01, 2013

produk EPHYRA - selain untuk cantik..baik jugak untuk ibu yang menyusukan anak






STICKY POST ENTRY








dah masuk kotak ke-3...
alhamdulillah...tak keterlaluan kalau aku cakap aku berpuas hati dengan produk ni...
semakin hari semakin nampak kesan nya...

kalau entry yang lepas...aku cerite kat ko pasal perubahan 'fizikal' yang ley nampak kat kulit muka aku kan..
ni ko boleh baca ENTRY :: perubahan selepas 30 hari dengan Ephyra
kali ni aku nak share pasal perubahan2 yang aku rase lebih dari tu..
lebih pada bende yang aku tak concern sangat pon sebelum ni...
aku pikir nak cantik jer...muwahaha...
tapi betul la trade mark Ephyra ni iaitu kecantikan dari dalam...
die 'repair' dulu yang dalam2 tuh...baru nampak kesan nyer kat luar....haaaa...gempak kan....ngeee...

eeaaahh...aku ade cerite kat ko tak pasal rambut aku yang dulu gugur teruk...??
tak per...nak cerite lagi ni...
aku ni...selain kulit muka...aku jugak sangat concern ngan rambut aku..
walaupon bertudung..tapi rambut pergi saloon jugak...muwahahaha...
tapi tu ar...sejak2 mengandung..beranak...walaupon selalu treatment..
problem keguguran rambut aku tak pernah nyer nak elok...
tapi sekarang hampir 90% masalah keguguran rambut aku dapat diatasi...
rambut aku ni tebal lagi banyak giler....memang ar tak rase sangat biler gugur tu kan..
tapi yang gugur tu pon..peerrggghhh...macam saloon dah rumah aku....poooonnnn banyak giler jugak..
tak tahan time menyapu tu ar..
tapi selepas 3 bulan...
aku dapat rase kan rambut aku semakin sihat...!!
kemain aku kibas2 rambut depan fared...hahahaha....


pasal rambut tu ko dah sedia maklum kan...
haaa...ade lagi ni...yang aku baru jer perasan seminggu-2 nih..
selame ni dok concern kat kulit muker jer...-tak sabo2 nak cantik kate ko kan-
sampai tak sedar banyak perubahan dan kesan lain...
aku ni jenis kulit kering dan sensitif..
suker nak pakai losyen sebab nak bagi kulit lembab kan..
tapi..tak boleh pulak pakai sebarang losyen...
bukan bertambah baik..tapi akan buat kulit aku macam 'rengsa' -aku pon tak tau macamane nak cakap-
kering..dan tak selesa...
kekadang..luke sikit pon boleh tinggal parut..huwaaaaaa...!!!
jadi memang kene jage bebetul..
kurang jer air..memang silap ar..

tapi....sejak amalkan Ephyra ni...
aku dapat rasekan yang bahagian2 sentitif dan 'regsa' tu dah bertambah baik..
siyes ni...aku pon baru jer perasan..hahaha...
nak kate moist sangat tu tak ar..tapi nampak ar bertambah elok..
bertambah lembab kat bahagian2 yang kering tu...tangan dan kaki...

alhamdulillah...




ramai yang tanya aku -boleh ker ibu yang meyusukan anak minum produk Ephyra ni?-

jawapan :: BOLEH !!




aku sendiri menyusukan qaleef secare Ekslusif dengan susu badan...
memang boleh dapat rase yang keadaan bertambah baik...
samaada kat aku sendiri dan pada qaleef jugak...
ni yang lagi aku suke kan produk Ephyra ni ialah sebab bukan jer datangkan kebaikan pada aku...
tapi qaleef jugak dapat khasiat nyer...tu yang penting..insyaa Allah....
aku tak nak..semate2 sebab nak cantik...tapi akhirnyer memudaratkan kat anak...
tapi jangan risau...minuman Ephyra ni memang bagus jugak tuk mak yang susukan anak..
boleh meningkat kan produktiviti susu badan...
aku sendiri dapat rase kan nya....

dan menarik nyer...kulit qaleef yang sensitif sama macam mak nyer ni jugak...
pon....jadi makin elok...dah kurang ar kire sensitif nyer tu..
kalau tak...kene gigit nyamuk seekor pon..macam kene gigit binatang ape jer parut nyer...ppffttt....
aku mak die...aku yang membelek die pagi petang siang malam kaaaaannn....
aku tau lah kalau ade perubahan2 pada dia...hahahaha....






nak ngajak korang sekali ramai2 pergi ke booth Ephyra [booth 0078] di Halfest Expo Exhibition ( Ekspo Makanan Halal Terbesar di Malaysia ) di Mines Convention Centre Seri Kembangan Selangor
PADA :: 2 OCT 2013 - 6 OCT 2013 minggu akan datang ni

BOLEH DAPAT HARGA PROMOSI DAN JUGAK BANYAK CABUTAN BETUAH YANG MENARIK untuk pengujung booth Ephyra ni..



ko kan...bab2 halal ni jangan main redah jer..
asal ko tengok jer ade label halal...ko dah konfiden..
aku tau gak ar ade produk2 kesihatan atau kecantikan yang status nyer diragui...
memang ade cop halal..tapi tak tau ar dari mane datang nyer...main cop jer kan derang nih..
jadi..ko kene ar tengok bebetul dan berhati2...
status halal ni sangat penting tau...
selain sebab nak menjage kesihatan...kene amik kire bab kesucian jugak..
makanan yang bersih dan suci tu lah yang akan menjaga 'hati' kite tau..
aku konpiden ngan produk Ephyra nih...
sebab status halal die adalah dari JAKIM sendiri..
ko tau lah kan kalau nak dapatkan status halal dari JAKIM ni acaner..
nak buat permohonan HALAL dari JAKIM kene ada sijil kelulusan KKM [kementerian Kesihatan Malaysia] bari ar boleh mohon status halal tu
memang teliti...!! jadi...insyaa Allah...dijamin kesucian nya...

atas sebab tu lah...pihak Oceanlife Marketng Sdn Bhd sebagai pengeluar produk Ephyra ni
menyertai ekspo HALFEST -ni expo makanan halal terbesar kat Malaysia-
supaya korang semua..pembeli percaya produk ni berkesan dan jugak yang penting halal lagi selamat..

dan macam biasa untuk semua pembaca blog AKU BUKAN BIDADARI ni..

korang boleh dapatkan sekotak EPHYRA ni dengan harga RM 197
dan 2 kotak hanya RM 380..

tawaran menarik :: sekarang EPHYRA ada dalam bentuk TRIAL PACK
untuk korang cuba rasa dan tengok dulu kesan nya dalam tempoh 10 hari

HARGA TRIAL PACK hanya RM 68 [semenanjung] & RM 78 [sabah/sarawak]


korang cuma perlu email derang [pihak EPHYRA] atau notify/bagitau ko pembaca blog aty@vanillapink atau blog akubukanbidadari yer...


yang berminat dan Untuk maklumat lanjut, boleh layari ::

1)website official - www.oceanlife2u.com
3)instagram- ephyra2u

Untuk info @ pembelian boleh email jer terus di info@oceanlife2u.com

Atau hubungi HQ 0341417889 atau sms 019 3999 238




p/s :: sekarang husband aku Fared pon dah mula minum produk Ephyra ni...die kate sedaaaaapppp...... nanti insyaa Allah...kalau ade perubahan..aku akan share pada entry akan datang yer..




Sponsored post by EPHYRA [OCEANLIFE MARKETING SDN BHD]





9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus kan

TelingaBulat said...

pernah dgr produk ni tp mahal sgt..hehe

Mama Aida said...

aty...kalau ank g6pd tak effect kr ephyra ni...sebab sy pun bf n nak sgt mencuba tp takur

izyan zulkiply said...

Akk ade strech mark kt perut x? Blh hilng x mkn bnde ni

Baiduri said...

Akhirnye daku terpengaruh jua ngn ephyra nih.... En.somi dh kasi green light...apa lagi, oder2.....huuuuuu

aNa LiEyA said...

Sy authorized dealer EPHYRA from oceanlife.

Boleh sms whatsapp lia 0109828056 for info and best deal.

Perubahan seawal 7hr.perisa orange.waiting ur text ๐Ÿ‘Œ

Sy minum.ephyra since 4hr lps deliver.alhamdulillah xde pape.gmbr susu testimoni kt ephyra tu adelah gmbr original sy.sms sy utk tnye apr saje tntg ephyra

aNa LiEyA said...

Sy authorized dealer EPHYRA from oceanlife.

Boleh sms whatsapp lia 0109828056 for info and best deal.

Perubahan seawal 7hr.perisa orange.waiting ur text ๐Ÿ‘Œ

aNa LiEyA said...

Sy authorized dealer EPHYRA from oceanlife.

Boleh sms whatsapp lia 0109828056 for info and best deal.

Perubahan seawal 7hr.perisa orange.waiting ur text ๐Ÿ‘Œ

Sy minum.ephyra since 4hr lps deliver.alhamdulillah xde pape.gmbr susu testimoni kt ephyra tu adelah gmbr original sy.sms sy utk tnye apr saje tntg ephyra

RZ LovelyTouch said...

Ibu yang mnyusu baby G6PD boleh x makan ephyra ni???