Thursday, July 17, 2014

DEKORASI :: Hiasan bingkai gambar di susur tangga




ingat tak entry sebelum ni [ENTRY]
pasal aku carik idea dekorasi kat ruang susur tangga...
dah siap dah... sebeb mudah jer keje dia...
cerite dekorasi ruang tamu tak sempat nak hapdet..
aku update yang ni dulu... pon boleeeyyy...

ko tak yah banyak songeh...
acik ko ni dah gigih nak hapdet pon ko dah sepatut nya sujud syukur...
kang aku tak mo update langsung kang...
kahkahkah..perasan nak meninggal ko ni bajet macam ko kesah sangat pulak kan..
tampo nak....ngeeeee...





 

ni dah dia idea sederhana aku...
kan dah aku cakap..frame aku sikit jer..
idak lah sepenuh2 tangga tu aku letak..
tapi tak tau ar kot nak bertambah lain kali kan...
ni pakai jer apa yang ada...
tu pon banyak frame kosong...
gambar pon..gambar2 lama... buat masa ni tak kose acik ko ni ooiii nak mencari tukar gambar lain...



okeh.. ni version bukak lampu tangga...


tu ko perasan tak ada gambar kawen aku hampir 4 tahun lepas tu...
akhir nyaaaa... bergantung jugak ko kat situ...
saja aku letak kat situ sebab laluan tu aku jarang2 nak pandang gambar2 tu semua..
motip..?? hahahaha... aku 4 tahun lepas adalah sangat kuwus cengkung muka banyak jerawat walaupon dah make up tebal tembok berlin...!!! huwaaaaaaa...tak suka tengok muka sendiri....!!
dah lah gambar tu gabak kan...memang jelas gila jerawat kat muka.. nanges lagi...

takper..takper...dah cakap kat laki..
tunggu ada baby lagi sorang nanti amik gambar studio satu family tukar gambar tu...
hahahahaha...tak senonoh kaaaaaaaaannnnnnn....

eerrr... laki aku kuwus gak waktu tu....tapi die sukaaaaaaaaaa...........
ni bulan pose... gigih laki ku diet... ngeeee...





ni pandangan dari atas tangga -tingkat atas-




pandangan dari bawah -pintu masuk-
nampak ada 'sesuatu' yang menarik sikit lah kan kat situ...





nanti kot aku tambah frame lagi kat situ..
aku update..
tapi tak tau lah tah tahun biler kan....
ohooii... tu pon aku pikir setahun tau nak ketuk paku kat ruang tu....
lagi banyak frame..lagi banyak lah paku nak kene ketuk... adeeyyhhh..... 
kerana terpaksa aku relakan.... indah harlina sangat ko kan...agagaga..
rela dalam terpaksa konon nya...
tapi suka... 
drama sungguh lah ko ni...puuiii....









IKLAN 


CLEARANCE STOCK !!

MAXI FLORAL PRINTED CHIFFON DRESS
[TALI PINGGANG BOLEH BUKA JADI MAXI]

HARGA -RM39 SAHAJA !!



 FIT TO L
FULL LINING


WASSAP/SMS :: 019-2085089
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com




19 comments:

Julie Mangsor said...

Salam Aty... Pandai Aty susun... sekarang memang pesen frame campur-campur... modern and nice... saya pun suka!

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak aty, cantiknya deko. sheila takda nak buh gambar kat bingkai. suami tak kasi. hihiii ehh iklan menarik. ada tak dress atau jubah yang friendly nursing? heee

lieyalatif said...

ruang tangga lieya kosong lagi aty...takde idea nak boh ape.... comel gak buat cam aty nieh...lieya tgh dok kumpul pic kanvas....nanti leh laa buat idea aty ni....

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wah cantik dah akak.. =D

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wah cantik dah akak.. =D

Chekgu Azrine said...

tapi terus berseri je ruang tuh
lawa la sis..
i like it

ANAK MAMA SAYANG said...

Cantik...sy ada gak letak frame kat ruang tangga ni tp bt lurus je..tak ceria sgt mcm umah aty..hehe

DYatie said...

Cantik rumah aty. Yt suka umah yg kemas2 gini. :)

fazianbatrisyia said...

cantik. rumah sy mmg terhad benda2 gantung ni...teringin jugak nak tambah..nanti lah perlahan2.

S.n.Fariza said...

thanks aty.
good idea n kreatif

eima said...

mak ai .... berkilatnye lantai ko aty .... aku terfokus lantai plak dr dinidng ko ... hihi

Rizziela said...

ruangan tangga saya kosong aja

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik kak
akak wat ape pon cantik

Fifi Nadhrah said...

dah berseri kat tangge tu.. rajin ati..

afiDa.ZainuDin said...

Waaa cantiknya.. fida tak hias papepun lagi.. kosong je hehee

Yasmin Yusuf said...

nice house..anyway i had follow ur blog :)

sarah shamsyul said...

Dilema y sama la aty.nk gak gantung frame,tp tp xnak paku dinding.syg kt dinding.haha

Sha Nikitasakura said...

Cantik..cantikk..canntikkk..pandai "acik" menghias...:)