Monday, September 29, 2014

OufitOfTheDay :: my royal blue













CHIFFON PALAZO
mustard chiffonkemeja
carry bag dari Nile.com
Tya WideShawl ByAtyFared
sneakers wedges
Hand sock kat lengan demi keselamatan walaupon lengan butang


Ni masih pagi sampai dalam kul 9-10 pagi..
saja datang awal sebab nak kat sini nya kejap jer..
petang tu ada plan lain dating2 ngan laki aku...huuuuu..

Panas?? Aku bukan pakai baju jacket.. Lagipon redup dalam ladang kan...
aku kan memang jenis pakai palazo..

royal blue warna kegemaran aku tahun ni..
tah berapa kali aku ulang pakai mix n match ngan kaler lain..
tu seluar palazo tau.. bukan skirt..
kat dalam ada full silk inner 
cutting boot cut [lebar bawah]
so nampak macam skirt jer sebab kembang semacam kan..

fes time sampai sini..cantik tempat ni...
ni kat broga hills tau..
kat bawah bukit..
tu belakang tu laluan mula nak naik lah tu..
ni tempat parking die..
celah2 pokok sawit die kasi ko parking...huuuu...
penuh ni kiri kanan kereta parking..
tak nampak..
orang tak ramai masa ni sebab awal2 lagi derang naik bukit dah gamaknya..
semua dah naik bukit tu..

ni bawak qaleef gi tengok arnab kat rabbit fun park bawah ni lah..
lama tak bawak qaleef gi tengok menatang kan..
jauh berjalan semata nak kasi main ngan rabbit...

idak lah aku nak naik bukit cegini ghopernya..huuuuu....

laki aku cakap.. satu hari nanti..
die nak gak naik..
dari bawah..memang nampak cantik sangat..
pakkal lah haritu pergi ngan anak..
tak bawak kasut pulak tu..
outfit pon langsung tak sesuai...
tak pikir pon nak naik bukit bagai..tak kose lah ooii buat masa ni...
tunggu lah anak dah besar -dan kalau masih takde anak kecik-
nak gak aku ngikut naik sekali [insyaa Allah]













14 comments:

LYAfrina said...

Somelllll sgt!!
Lagi2 bgraound tu.. sungguh awesome la

Chekgu Azrine said...

Akk pun suka warna royal blue..akk beli rumah dktla dgn broga tu..hahaha

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

ain.ya.nun. said...

Ingat tadi ko naik Broga Aty. Kemain gojes lak haiii, nak mendaki. Haha.

:p

eima said...

royale blue ni mmg fav kaler ko kan ... cantik ...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

amboi segaknnya akak..color royal blue mmg cantik akak.. farah pn terigin nak naik broga hills.. tapi entah bila la..hehehe

Tina Othman said...

Cantiknya aty

mama amir said...

tak pernah sampai lagi...lalu je pernah...

Diana Rashid said...

Tapi bersih kawasan tu..ok la buat tempat parking..kan??

Fifi Nadhrah said...

fifi dengan suami da pernah sampai atas.. pit stop pertame je.. subhanAllah.. cantik sangat..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mendamaikan suasana belakang tu.
Ditambah dgn modelnya yg cumil berroyal blue.
**Rindunya pohon2 sawit.

Mila Hilas said...

suka tgk OOTD atie..

puan.mila said...

Lawonya outfit k.aty..kenan wrna royal blue tuu :-)

Cikgu Farah said...

cantik.