Tuesday, March 17, 2015

SHOPPING :: top to toe






Square chiffon scarf yang senang giler pakai tak yah nak menggosok beriye2...
suka tudung 4 segi..shawl pakai gak lah sesekali..ikut rajin..
tapi selalu pakai hari2an tu tudung 4 segi jew..
macam lagi senang...hoho..
muka aku tak sesuwai lak pakai yang instant2 sekarang ngah popular tu..
kulup semacam jer rasa.. hahaha...



nursing friendly dress dengan satin square scarf
beli butang2 senang pakai sampai lepas beranak...





love my new blue shoes..!!


abah sado kate kemahen lambang ultraman kat kasut mama.. ceeaahh...



beli 3 pasang terus
2 flat shoes..with shocking colors 
dan sepasang wedges..!! 
tak nak beli.. tak nak beli.. tapi rasa seksi memikat sangat..ahaakkss
takper.. ley pakai lepas beranak..ngeeee....
nak pakai sekarang pon apa salah nya.. eeerrr....








lama tak beli bedak compact baruuuuu.....
kali ni saja nak cube LOREAL MAGIQUE..
beli sebab terpikat kaler shocking pink..agagaga.. dah kenapa ko pulak..
pilih sebab kaler luar puleekk..

since aku tak sensitip sangat ngan bedak compact..
asal kan tak tumbuh jerawat.. atau tak mudah bercapuk..
ai is ok jewwww..
pilih kaler natural..macam biasa..
tapi tah kenapa biler pakai rasa gelap tanned semacam kulit aku..hahaha..
dah dasar memang tinted kan.. uhuukkkss..
sebab tak berapa ceghah lah nak pakai bedak biar putih melepak macam tepung gomak.. wakakaka..
ko jangan kutuk.. aku kutuk diri sendiri tak per..

tinted pon ok jer..alaaa..boleh lah.. belasah jew..
so far..fes time cube ni.. ok gak lah.. ringan dan menyerap..
rasa smooth jer..tu suka..

pakai lah tebal mana pon..
tapi waktu solat kene cuci bersih2..
mascara bagai tu.. kene tanggal hokeh..






seb baik ada EPHYRA SKIN BAR sekarang ni..
senang cuci macam remover aku buat...
rasa bersih fresh  moist jer lepas pakai skin bar tu..sukaaa sangat..

eaahh eaahh..sempat lagi ko promote.. hahaha..harus laaaaa...

nak try..?? kompem berbaloi..

harga pasaran Rm 39 tak termasuk postage..
tapi dengan aku..korang boleh dapatkan harga manja2 meeooww giteewww..




 kalau beli bersama EPHYRA PACK PREMIUM 30 SACHETS / TRIAL PACK
lagi lah berbaloi2 dengan HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN



LEBIH BERBALOI.. dan hasil nya lebih gempak..!!! heheh


insyaa Allah... yang penting cuba dulu..
tak cuba mana nak tau kan...







PREMIUM PACK [30 SACHETS [SEBULAN]

 :: FREE BOTOL SHAKER
:: FREE POSTAGE SEMENANJUNG









WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089
[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call]
EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com



8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

nayfatimah rasyid said...

tue dia ;)
sekali shopping ..angkut semua ...
cantiklah color tudung tue

.aniz. said...

Mna beli dress tu ye? heehee..

Mona Lea said...

shopping sakan mak buyung ni. kasut tu cutelah

danish aurora said...

eh is perasan macam banyak barang pink jer aty suka baby gurl lah kot hehehe amin

eima said...

Mmg top to toe lah....yg kasut tu lawa2

Dee Khalish said...

salam perkenalan kak dr saya.. dee..
sy rajin masuk blog akk sbb salah satu nya.. impiana kami..
n sometimes akk cerita ape yg akk ootd ehhe..
sgt menarik blog akk byk information..
keep in touch yaaa

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam atie,
u dia haih
tajam kasut uols
cocok matik laaaa
he3