Tuesday, March 01, 2016

EPHYRA SKIN BAR - kecil2 cili api..







KELEBIHAN EPHYRA SKIN BAR 

Menghasilkan kulit cantik gebu

  • kulit lebih licin dan lebih cerah berseri
  • melindungi kulit dari sinaran matahari
  • meratakan tona kulit
  • memudarkan parut, jeragat, blackhead dan cela pada wajah
  • mencerahkan kulit yang gelap dan kusam termasuk bahagian badan
  • menghilangkan lingkaran hitam sekeliling mata
  • memutihkan celah ketiak dan celah peha





kenapa aku kata kecil2 cili api..??
sebab.. walaupon ko nampak macam kecik..tapi power..!!
dan tahan lama hokeh..

satu SKIN BAR ni.. tahan nak sebulan
penggunaan kerap tau..
sebab EPHYRA SKIN BAR ni jenis tak 'kembang'.. tu tahan lama..
sekali cucian jer terus rasa bersih muka..

memang betul2 bekesan..untuk kegunaan luaran..
untuk aku suka part senang nak tanggalkan make-up dan rasa moist sangat lepas pakai..
tak de rasa melekit atau tegang2 muka..

orang laki pon boleh pakai jugak...
aba sado pon pakai...
die suka sebab die kate muka die [jenis berminyak]
rasa lebih fresh dan berkurang minyak dah sekarang..

pori2 pon makin rapat...
untuk kaum lelaki ni kan... bukan kisah sangat pasal penjagaan muka..
tapi biler die pakai sendiri SKIN BAR EPHYRA ni dan die puas hati..
so memang betul2 lah tu..berkesan..!! alhamdulillah...

skin bar ephyra ni jugak boleh pakai tuk satu badan..
top to toe...




TESTIMONI PENGGUNA SKIN BAR 

sesuai untuk kulit kering dan sensitif

"pertama kali pakai sabun yang tak mengeringkan kulit"






TESTIMONI PENGGUNA SKIN BAR DAN JUS EPHYRA

"Baru 2 kali minum dan guna skin bar dah nampak perubahan..!! kulit bertambah lembab licin dan bersih...memang besh "






ko pon wajib try gak...
sebab memang SKIN BAR EPHYRA ni sebaik minuman kesihatan EPHYRA tu sendiri..!!
tak percaya... ?? cuba dulu...




 kalau beli bersama EPHYRA PACK PREMIUM 30 SACHETS / TRIAL PACK
lagi lah berbaloi2 dengan HARGA LEBIH MURAH DARI PASARAN



LEBIH BERBALOI.. dan hasil nya lebih gempak..!!! heheh


insyaa Allah... yang penting cuba dulu..
tak cuba mana nak tau kan...







dapatkan PRODUK EPHYRA ORIGINAL termasuk SKIN BAR EPHYRA dan INTEEMOR dengan harga yang LEBIH MURAHhanya di sini!!






WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089[ATY]

[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call/pertanyaan berbentuk peribadi tidak akan dilayan sama sekali]





EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com


untuk pertanyaan lanjut mengenai produk