Sunday, July 06, 2014

Jualan gudang CARPET JAKEL 2014 kembali...!!!








ni awal2 dah aku bagitau..

teringat tahun lepas..[entry]
takut aku nak hapdet pasal aku beli carpet muraaaaaahhh kat jualan gudang ni..
sebab.. dah lepas raya.. dah habes jualan nya
baru terhegeh2 nak bagi tau ko..sereeemmmsss hokeh..
hahaha...tu aku update cecepat...
kalau tak kang kene marah...ngeee...

jadi..ni baru seminggu lebih puasa..
duit gaji pon tak habes lagi kan..
boleh lah ko yang kate nak buat rumah raya tu gi terjah..
dah start akhir bulan 6 ritu.. sehingga penghujung puasa...

ni tempatnya kat JAKEL SHAH ALAM
tapi bukan bebetul dalam JAKEL tu..
kat belakang nya.. ada macam khemah kanvas besaaaarrrr ko boleh nampak kalau ko pusing belakang tu...
jangan risau.. senang nak carik..memang kompem ley jumpa...

mengikut pengalaman aku tahun lepas..
memang sangat2 lah berbaloi....


ni mey aku share gambar2 lama dari entry ni..
kasi mud shoping untuk rumah raya mendatang...muwahahaha..gelak keji..






ni salah satu carpet aku beli kat JAKEL tu...
murah jer ni...siyes... memang berbaloi2...
[rindu pulak suasana lama umah aku ni tahun lepas]



ko kalau kate nak beli tu..
jangan malu2 nak tawar harga tau..
tawar n pujuk semahu boleh..
kalau dapat tokey die lagi senang
pastu ko terus terang jer ko punyer bajet berapa...tapi ko nak carpet macamane..
so die boleh ekjas kasi ko..

contoh lah..
ko bajet rm 200 
tapi ko cakap lah ngan die ko bajet kurang dari tu..
tapi ko nak kapet bulus2 cantik gebu macam yang ko pekenan..
so.. nanti die akan tunjuk kan kat ko karpet2 yang die boleh kasi ekjas harga...haaaa..
macam tu lah...
pastu pujuk baik2 sikit tawar menawar mintak harga lagi kurang..
insyaa Allah.. kalau kene mud dan gaya..
ko akan dapat harga jauh sangat murah dari harga ko tengok kat sticker die dah bagi sesiap tu..

tahun lepas aku dapat beli 3 carpet..
untuk aku dan umah mertua..
ngan harga 4-5 kali ganda lebih murah dari harga asal..
masa aku pergi tu.. dah time2 nak bukak pose..
rejeki aku gamak nya...

tahun ni..??
memang tak lah...
cukup lah tu..
carpet yang ada pon tak terpakai2..
walaupon ada gak lah hati nak tukar carpet lain...
yang macam skarang ngah musim tu..dah tak bulus2 macam ni..
tapi..memang tak akan beli dalam masa terdekat ni..
tunggu raya tahun depan..kot..hahaha..
nak jugak ko keeeenn.....pang sikit....





IKLAN



NAK SIHAT DAN KEKAL CERGAS WAKTU BULAN PUASA NI..??
NAK KULIT CANTIK DAN GLOWING BERSERI2 TIME RAYA NANTI..??
JOM MINUM EPHYRA..BUKAN SEKADAR UNTUK CANTIK
TAPI JUGAK MEMBANTU MEMBEKALKAN TENAGA YANG LEBIH PANJANG SEPANJANG BULAN PUASA INSYAA ALLAH


HARGA PROMO RM 180 [berbanding harga asal RM 197]
tapi aku akan bagi korang harga kasih sayang yang pasti lebih menarik..!!

wassap/sms :: 019-2085089
atau email :: nurha_abdul82@yahoo.com
















3 comments:

alin said...

nasib baik akak bagitau ni. saya memang nak carik karpet ni. fuh fuh fuhhh.. mintak2 dapat yang berkenan di hati..

Fara Dilot said...

kat mana lokasi meh?

O'gosh Iskandar said...

agaga...memang ngah mencari karpet ni...tq2..