Tuesday, December 24, 2013

jawapan untuk soalan 'APAKAH INI..??' semalam...




tajuk apekaaaaaahhh......huahuahua...

okeh...dalam 90 lebih orang menjawap semalam...
hanya 8 orang jer yang betul atau lebih kurang betul....
paling ramai orang jawap 
organizer pocket - cermin - handphone case - dompet/purse/tab holder - notebook - diary - key holder - 
clutch pon hado....
siap ade jawap cermin snow white..
dan satu jawapan tempat lapik baby tukar lampin....eeeeerrr.....

krik krik kriiikkkk...



semua nya salah...dan jauh ooii jawapan tu...





jadi apekah ini..??


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*







mini make-up pallet !!




bende ni kecik jer sebenarnyer..
lebih kurang besar sikit dari tapak tangan..
aku beli sebab senang nak masuk handbag...-beli lebih tuk bagi korang-

dan antara 8 orang yang jawap betul tu..
sorang yang paling awal ialah Yana - blogger LIPSTIK MERAH YANA
dah tentu2 lah tepat...Yana ni memang make-up retis hokeh...!!
dan kalau korang suka kan susun atur...
blog Yana ni jugak banyak berkongsi idea2 menarik lagi gempak tentang susun atur...
so..korang gi terjah dan follow blog yana ni key tuk dapatkan banyak tips







IKLAN




korang yang nak order atau beli produk minuman terbaik EPHYRA dengan harga istimewa lebih murah dan free postage [Harga pasaran premium pack :: RM 198] sila email nurha_abdul82@yahoo.com untuk pertanyaan lanjut..yang pasti lebih muraaaaahhhh....!!


baca cerita lanjut mengenai produk Ephyra





9 comments:

msredcheesecake said...

alll salah...memang jaug pon...hheee

ctmah said...

mati2 i ingatkan diari 2014..haha

DYatie said...

Amboiii! Kagum aku aty oi!
Hahaha. Jauh giler ku punya tekaan.

nuyui a.k.a miss YUI said...

slh tekaanku..hihih

Chekgu Azrine said...

Alaaaaaaaaaaaaa..
Rugi xjawab betul sbb hadiah dia make up la weiiii...krikkk krikkk

Ilya Melissa said...

serius dah terpikir mekap pallete. Huh! Haha

fiveberry said...

aiii...salam kenai..sy dh lame jd silent reader awk..jom link blog sy...hehe
www.fiveberry.blogspot.com

cik hani said...

sebelum ni bertak teki. ingatkan dompet.hihi

Salhah Suhot said...

Yeah, jwb betul tapi bukan rezeki..hehe..